Mooneye © Simon Debbaut
And Then Came Fall

Mooneye b

And Then Came Fall b

vr 12.03.2021
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
einde

NIEUWE DATUM TBA!
Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen wordt dit concert verplaatst naar een latere, nog te bepalen datum. Vanaf deze bekend is, contacteren we alle ticketkopers. Tickets voor dit concert blijven geldig.

 

COVID-19 

Meer weten over de coronamaatregelen bij onze concerten?
Alle info vind je op deze pagina.

Mooneye 

De klassieke indiepop van Mooneye was een beetje de vreemde eend in de bijt in de selectie van StuBru’s De Nieuwe Lichting 2019. Toch kroonde singer songwriter Michiel Libberecht zich vlot tot winnaar met het tijdloze ‘Thinking About Leaving’. De Standaard roemde het nummer als 'Vampire Weekend minus de exotiek, Novastar met meer poeier, of Beirut zonder trompetten' en 'Spannend en feilloos afgewerkt'.


Dat laatste kan je gemakkelijk zeggen van de volledige catalogus van Mooneye. Zijn straffe songs, warme melodieën en genadeloos catchy refreinen zijn een bewijs van talent, metier én keihard werken. We dagen je uit om op zijn Mooneye ep één nummer te vinden dat zich niet prompt in je hoofd nestelt.


Wat er ook moge zijn van hypes en trends, er is altijd plaats voor gewoon mooie liedjes op gitaar. Die plaats geven we graag aan Mooneye.

And Then Came Fall 

And Then Came Fall is de band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist / producer Sam Pieter Janssens. Na de opnames van vier demo’s in de zomer van 2016, zetten beide muzikanten een crowdfunding-campagne op om deze en andere songs in de beste omstandigheden op plaat vast te leggen. ATCF tekende bij het Antwerpse label Starman Records en het door Koen Gisen geproduceerde debuutalbum werd begin 2018 de wereld ingestuurd.

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
25.11
2021
donderdag
don
25.11
2021
don
J.E. Sunde
<Breaking Waves> 
Fresh songwriter in the great American tradition.
J.E. Sunde
Cactus@Villa Bota
20:00
Loading Ticket Info
12.02
2022
zaterdag
zat
12.02
2022
zat
Het Zesde Metaal
Allerlaatste clubshow voor West-Vlaanderen!
Het Zesde Metaal
Cactus Club
19:30
20:45
Loading Ticket Info
07.10
2022
vrijdag
vrij
07.10
2022
vrij
Tom McRae + Lowri Evans
Timeless romantic and bittersweet songwriter.
Tom McRae + Lowri Evans
Cactus Club
20:00
20:30
Loading Ticket Info