© Tom Leentjes
© Tom Leentjes
© Tom Leentjes
Moods!

MOODS! 2020 geannuleerd


Als gevolg van de coronapandemie en de maatregelen die daaruit volgen rond social distancing en dergelijke meer, kan de komende editie van MOODS! jammer genoeg niet doorgaan.

 

Tickethouders voor één van de MOODS!-intiem concerten worden binnenkort gecontacteerd in verband met de verdere afhandeling van hun ticket.


We kijken alvast uit naar de volgende editie, in een coronavrije zomer in 2021!

 

Het (gratis) zomerfestival staat in juli en augustus vol goesting klaar om sfeer te strooien in de Brugse binnenstad. Verspreid over 8 concertavonden laat Moods! u kennis maken met een brede selectie aan relevante geluiden met de wereldvermaarde historische binnenstad als decor.

 

Het befaamde Burgplein doet dienst als excellent decor voor vier gratis concerten. In het verleden maakten hier o.a. The Scene, Garland Jeffreys, Zap Mama, Babylon Circus, José James, Billy Bragg, Wovenhand, Suzanne Vega, Sophia, The Magic Numbers … het mooie weer.

 

Voor Moods! Intiem graven we parels op uit de grotere muzikale tradities en presenteren we vier betaalconcerten voor een zittend publiek. Met in het verleden o.a. Gavin Friday, Spain, Tom McRae, Múm, Nils Frahm, Melanie De Biasio, Avishai Cohen, Villagers

 

Moods! Is een co-productie van Stad Brugge en Cactus Muziekcentrum vzw.

Dit jaar op Moods!:

03.08
2022
woensdag
woe
03.08
2022
woe
Suzanne Vega
<Moods!> 
An evening of New York songs and stories.
Suzanne Vega
Gruuthuse
20:30
21:30
Loading Ticket Info