Algemene Ticketinfo


Waar tickets kopen?

 

Voor al onze concerten kan je online tickets kopen via deze website, onze voorverkooppunten of aan de avondkassa.

 

De voorverkoop stopt de dag vóór het concert. Daarna zijn er enkel nog tickets aan deurprijs beschikbaar aan de avondkassa of online via onze website (zolang het concert niet uitverkocht is).

Het is niet mogelijk om telefonisch tickets te bestellen of te reserveren.

 


 

Uitverkochte concerten

 

Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, vermelden we dit op de website. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten.

 

Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

 

 


 

 

VERKOOPSVOORWAARDEN

 

Gekochte tickets worden niet terugbetaald. Er is geen herroepingsrecht van toepassing op concerttickets (artikel 53 12° uit het Wetboek van economisch recht Boek VI).

 

Enkel wanneer een concert verplaatst wordt en de nieuwe datum niet past voor de bezoeker, kan die een terugbetaling krijgen. Dit kan binnen de 7 dagen na aankondiging van de nieuwe concertdatum via onze officiële kanalen. Neem hiervoor contact op via tickets@cactusmusic.be.

 

Concerten die definitief afgelast worden, worden automatisch terugbetaald op de rekening waarmee de tickets aangekocht werden. Kocht je tickets aan via een ander verkoopkanaal dan onze website? Neem dan contact op met het verkooppunt voor je terugbetaling.

 

Tickets kopen via andere kanalen dan onze officiële verkooppunten is geheel op eigen risico. Cactus Muziekcentrum vzw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel misbruik of problemen met de tickets. Het is verboden tickets met winstoogmerk aan derden te verschaffen. Als tickets niet via de officiële verkoopkanalen aangekocht werden, dan behoudt Cactus Muziekcentrum vzw zich het recht om de toegang te ontzeggen wanneer zij daar aanleiding tot ziet.

 

Administratieve kosten (handling costs) en belastingen zitten in de prijs van het ticket inbegrepen.

 

De tickets worden gereserveerd op het moment dat u een order plaatst. De tickets worden pas opgestuurd na ontvangst van een correcte betaling. Indien het order en/of de betaling niet correct afgerond werden, worden de tickets opnieuw vrijgegeven.

 

Onze concerten zijn toegankelijk voor alle leeftijden, tenzij dit anders vermeld wordt op de detailpagina van het concert. Kinderen en jongeren onder de 16 jaar moeten bij hun concertbezoek steeds begeleid zijn van een volwassene. Bezoekers moeten hun leeftijd ten allen tijde kunnen bewijzen aan de hand van een geldig identiteitsbewijs.

 

Cactus Muziekcentrum vzw behoudt zich het recht om deze voorwaarden op elk ogenblik, en zonder voorafgaande verwittiging, te wijzigen. De wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website verschijnen.

 


 

Helpdesk

 

Indien u verdere vragen heeft over tickets, dan kan u contact met ons opnemen via tickets@cactusmusic.be.