The Sore Losers

The Sore Losers b

za 12.03.2022
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

Een geldig Covid Safe Ticket (CST) en het dragen van een mondmasker is verplicht bij alle concerten van Cactus Muziekcentrum.

Meer info vind je hier.

The Sore Losers 

Al sinds 2009 houdt het Limburgse kwartet The Sore Losers de bannier van de vaderlandse rock & roll hoog. Hun vettige en explosieve mix van blues, protopunk, country en rock, gekristalliseerd in hits als ‘Got it Bad’, ‘Tripper’ en ‘Dark Ride’ is een vaste waarde in De Afrekening en op menig club- en festivalpodium in binnen- en buitenland. Want naast een geoliede riffmachine is The Sore Losers een hardwerkende liveband, die bij elk album naast een klassiek uitverkochte AB ook een stevige tour uitbouwt.

 

Op hun vijfde album ‘Ultra Elektric’ klinken The Sore Losers opnieuw retestrak, pijlsnel en extracatchy. Volgens de band is het de hardste plaat die ze ooit gemaakt hebben, met het podium in het achterhoofd en de productie opnieuw in eigen handen. Of zoals gitarist Cedric Maes het zelf verwoord: “slecht nieuws voor iedereen die zit te wachten op de nieuwste electropopsensatie of nog meer akoestische wegdroomliedjes, maar heel goed nieuws voor wie uitkijkt naar een vette rockplaat."

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
02.04
2022
zaterdag
zat
02.04
2022
zat
Whispering Sons
Nieuw album 'Several Others'.
Whispering Sons
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info
08.10
2022
zaterdag
zat
08.10
2022
zat
Slow Crush + Ohio Mark
Wereldveroverende Shoegaze. Album release show 'Hush'.
Slow Crush + Ohio Mark
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info