The Sore Losers © Toon Aerts

The Sore Losers b

The Glücks b

vr 08.02.2019
20:00
staand
Loading Ticket Info
The Sore Losers 

Welkom aan de echte kinderen van rock’n’roll, de laatste apostelen van de revolutie, de nieuwe Rajahs of Rock! The Sore Losers is het vierkoppige bluesrockmonster uit Limburg dat met hits als ‘Tripper’, ‘Cherry Cherry’ en ‘Got it Bad’ de radiogolven en festivalpodia onveilig maakt. Hun rauwe en pure sound halen de heren uit hun liefde voor country, blues en garagerock. Ideaal materiaal dus voor fans van The Black Keys, The White Stripes, The Stooges of The Rolling Stones.

 

Live is de band een op riffs gebouwde stormram die eerder al een uitverkochte AB door het plafond deed gaan. In oktober brengen The Sore Losers een langverwachte vierde plaat uit, geproduced door Steven Terebecki van de Texaanse rockband White Denim. Vooruitgeschoven single 'Dark Ride' injecteert alvast een flinke shot vuile funk in de bluesrock van The Sore Losers. Tijd om de leren jekker uit de kast te halen!

The Glücks 

Cucucucool! Ons favoriete rock & roll koppel The Glücks warmt jullie op voor The Sore Losers met hun uit kettingvet en diesel opgetrokken garagerock. Voor fans van The Hives, The Cramps, The Stooges, The Sonics etc. The max!

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
08.03
vrijdag
vrij
08.03
vrij
Whispering Sons + Cocaine Piss
Female fronted (post)punk double bill!
Whispering Sons + Cocaine Piss
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info
02.05
donderdag
don
Jon Spencer & The HITmakers
Pussy Galore! Blues Explosion! Heavy Trash! Boss Hog!
Jon Spencer & The HITmakers
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info