Shht
It It Anita

Shht b

It It Anita b

Double bill!

vr 10.05.2019
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Shht 

De meest geflipte band van het land komt naar Cactus Club! Shht stal het muzikale DNA van Raketkanon en kruiste het met stamcellen van Mr Oizo en Kanye’s ruggemerg. Een blikseminslag later heeft België Absurdistan een nieuwe ambassadeur. Geen subtiele diplomaat, maar een monster van frankenstein dat communiceert middels uitzinnige noiserock, overstuurde ravesynths en in autotune gedrenkte vocals.

 

Live gaat het dak er helemaal af, getuigen overlevenden van hun concerten in de Gentse Vooruit, Leffingeleuren en AB met de waanzin in de ogen. Uw kijk op de wereld zal nooit meer dezelfde zijn. En naderhand met zijn allen naar de botsauto’s op de meifoor!

It It Anita 

Bezuidens de taalgrens heerst de gitaar. Na Cocaïne Piss manoeuvreert Luik ook de noiserockers van It It Anita Vlaanderen binnen. Een gewaarschuwd man is er twee waard: deze band walst met een ontzagwekkende snelheid over het podium, aanwezige publiek, hun instrumenten en bij uitbreiding zichzelf.


Fans van het betere atonale sloopwerk aan beide kanten van de eeuwwisseling – Sonic Youth, Fugazi, At The Drive In, Metz – mogen zich al warmlopen voor een show waar volgende zaken naar hun hoofd gekeild kunnen worden: messcherpe punkgitaren, emotioneel gefundeerde oerkreten, ratelende sturm und drang drums en, als u wat meewerkt, een bandlid of twee.

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
11.04
donderdag
don
11.04
don
Jaguar Jaguar + Ratmosphere
Sunny and soulful vibes for fans of Jungle & Balthazar.
Jaguar Jaguar + Ratmosphere
Cactus@Biekorf
20:00
Loading Ticket Info
20.04
zaterdag
zat
20.04
zat
Ron Gallo + Budget Trash
<Breaking Waves> 
Frantic rock & roll for the NOW generation.
Ron Gallo + Budget Trash
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info