Mooneye
And Then Came Fall

Mooneye b

And Then Came Fall b

vr 24.04.2020
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
einde

In het licht van de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus wordt dit concert uitgesteld. We bekijken met de bands en zaal of er een nieuwe datum kan gevonden worden. In dat geval blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Zodra hier meer nieuws over is, worden ticketkopers op de hoogte gebracht.

Mooneye 

De klassieke indiepop van Mooneye was een beetje de vreemde eend in de bijt in de selectie van StuBru’s De Nieuwe Lichting 2019. Toch kroonde singer songwriter Michiel Libberecht zich vlot tot winnaar met het tijdloze ‘Thinking About Leaving’. De Standaard roemde het nummer als 'Vampire Weekend minus de exotiek, Novastar met meer poeier, of Beirut zonder trompetten' en 'Spannend en feilloos afgewerkt'.


Dat laatste kan je gemakkelijk zeggen van de volledige catalogus van Mooneye. Zijn straffe songs, warme melodieën en genadeloos catchy refreinen zijn een bewijs van talent, metier én keihard werken. We dagen je uit om op zijn Mooneye ep één nummer te vinden dat zich niet prompt in je hoofd nestelt.


Wat er ook moge zijn van hypes en trends, er is altijd plaats voor gewoon mooie liedjes op gitaar. Die plaats geven we graag aan Mooneye.

And Then Came Fall 

And Then Came Fall is de band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist / producer Sam Pieter Janssens. Na de opnames van vier demo’s in de zomer van 2016, zetten beide muzikanten een crowdfunding-campagne op om deze en andere songs in de beste omstandigheden op plaat vast te leggen. ATCF tekende bij het Antwerpse label Starman Records en het door Koen Gisen geproduceerde debuutalbum werd begin 2018 de wereld ingestuurd.

Wij bevelen u ook graag dit concert aan:
09.10
vrijdag
vrij
09.10
vrij
Roosbeef + Vincent Starwaver
Roosbeef + Vincent Starwaver
Cactus Club
20:00
20:30
Loading Ticket Info