© Johannes Vande Voorde

Marble Sounds b

za 05.11.2022
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

Op dit moment staat de coronabarometer op code geel. Onze concerten kunnen doorgaan op de volledige capaciteit en een mondmasker en geldig Covid Safe Ticket zijn niet langer nodig.

 

Meer info over de coronamaatregelen bij onze concerten vind je hier.

Marble Sounds 

10 jaar prominent lid van de Belgische muziekscene, maar nog zit er allerminst sleet op de formule van Marble Sounds. De band rond frontman en bezieler Pieter Van Dessel heeft er een hand van weg om zich elk album opnieuw een beetje heruit te vinden. Sinds het overdonderende succes van ‘Leave a Light on’ werden over verschillende prachtige albums gitaren teruggeschroefd, strijkers toegevoegd, geëxperimenteerd met piano of voltallig orkest. Een constante blijft wel de meeslepende melancholie die huist in de groep. Marble Sounds is bovenal een band die je als een warm deken over je heen kan slaan, met als niet onbelangrijke factor de fluweelzachte stem van Van Dessel.

 

In het najaar komt de nieuwe plaat, en daarmee ontvangen we Marble Sounds eindelijk in Cactus Club na eerder verplaatste concerten. Vooruitgestuurde singles ‘Quiet’, ‘Never Leave My Heart’ en ‘Axolotl’ maken duidelijk: het zal het wachten meer dan waard zijn. 

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
07.10
2022
vrijdag
vrij
07.10
2022
vrij
Tom McRae + Lowri Evans
Timeless romantic and bittersweet songwriter.
Tom McRae + Lowri Evans
Cactus @ Maz
20:00
Loading Ticket Info
16.12
2022
vrijdag
vrij
16.12
2022
vrij
Naima Joris
Melancholische en bloedmooie stem op een bed van jazz
Naima Joris
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info