Jaguar Jaguar

Jaguar Jaguar b

Ratmosphere b

do 11.04.2019
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Jaguar Jaguar 

Jaguar Jaguar, een gloednieuwe band met leden van Lohaus, Soldier’s Heart en Tamino in de rangen, trok naar Spanje en blikte daar onder de zuiderse zon ‘Montjoi’ in. De EP, een krachtige binnenkomer vol warme tracks die fans van Jungle, Balthazar en Gus Dapperton zal doen watertanden, ging als een lopend vuur de ronde.

 

Hun van kleurige video’s voorziene singles ‘Tricks’ en ‘So Long’ kregen meteen bijval van Knack Focus en Studio Brussel, waar 'So Long' op dit moment aan een vlotte opmars bezig is in De Afrekening. De broeierige dansbare mix van Jaguar Jaguar, inclusief catchy vocals, groovende drums en dromerige synths en gitaren verovert Vlaanderen aan een stevig tempo, met bliksemsnel uitverkochte concerten in Gent, AB Club en De Zwerver als bewijs.

Ratmosphere 

Fans van Alex Cameron, Donny Benét en Kirin J Callinan: eventjes opletten alsjeblieft. De broers van Ratmosphere maken even gortdroge als catchy underdogpop, met af en toe ruimte voor een glamrock-gitaarsolo. Ze mochten al de bus op met Warhaus naar Zwitserland en fixten zichzelf zonet een Nederlandse tour met Black Box Revelation. Come get your kicks!

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
18.04
donderdag
don
18.04
don
Blackwave. - Try-out
Antwerp feelgood hiphop prodigy. Whasgood?
Blackwave. - Try-out
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info
10.05
vrijdag
vrij
10.05
vrij
Shtt + It It Anita
Belgian absurdism, noiserock Liégois / Double bill!
Shtt + It It Anita
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info