© Jurgen Augusteyns

Chantal Acda b

do 30.09.2021
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Chantal Acda

Covid Safe Ticket (CST) verplicht voor dit event.
Uitgebreide info over het CST vindt u hier.

Chantal Acda 
20:45

De Nederlands-Belgische singer-songwriter Chantal Acda kennen we nog van haar werk bij bands als Isbells en Sleepingdog, maar ook solo timmert ze al geruime tijd aan de weg. Met nieuwe plaat 'Saturday Moon', dat in het voorjaar van 2021 verschijnt, is ze al aan haar negende langspeler toe.

 

'Saturday Moon' moest een klein en intiem album worden; liedjes met alledaagse verhalen van gewone mensen, opgenomen met één enkele microfoon in de kamer. Hoe moeilijk kan het zijn, wanneer we toch met z’n allen in ons kot moeten blijven? Moeilijker dan gedacht dus, want dat laatste is in al haar enthousiasme faliekant mislukt.

 

‘Saturday Moon’ is uiteindelijk een kleurige samenstelling van verrassende samenwerkingen geworden, met bijdragen van o.a. Borgar Magnason (Sigur Rós, Damian Rice), Alan Sparhawk en Mimi Parker (Low) en Madeena Dicko en Sylvie Nawasadio (ex-Zap Mama). Maar ook vaste waarden als Eric Thielemans, Niels van Heertum en Alan Gevaert, die Acda ook live begeleiden, en Bill Frisell en Shahzad Ismaily, zijn opnieuw van de partij.

 

U hoort het: het idee met die ene microfoon in de kamer, werd al snel opgeborgen. En maar goed ook. ‘Saturday Moon’ van Chantal Acda is eentje om naar uit te kijken in 2021. Alsook haar show op vrijdag 2 april in Cactus Club.

Wij bevelen u ook graag dit concert aan:
13.10
2021
woensdag
woe
13.10
2021
woe
Sebastian Plano + Pieter de Graaf
<Breaking Waves> 
Neo-classical cellist, composer & producer.
Sebastian Plano + Pieter de Graaf
Biekorf
20:00
Loading Ticket Info