Brutus
The Christian Club

Brutus b

The Christian Club b

za 25.03.2023
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Brutus 

Wanneer het zware tijden zijn en je het gevoel hebt dat er een gewicht op je schouders rust, ontstaat er een verlangen naar een leven van totale rust; zonder vechtpartijen, ruzies of leugens, waar er geen ruimte is voor ontgoocheling en je daden geen gevolgen hebben. Het Belgische postmetal-triumviraat Brutus noemt die situatie het ‘Unison Life’ – meteen ook de titel van hun derde album.

Sinds hun ontstaan in 2014 maakte Brutus naam met hun rusteloze en rauwe, emotionele rock die elementen uit metal, punk, post-hardcore en meer samenbrengt – vaak in dezelfde song. Met drie leden met een verschillende muzikale achtergrond creëert Brutus een even heavy als melodische sound vol verrassingen, een mix waarvan de som meer is dan de drie delen.

Op ‘Unison Life’ laat Brutus horen waarom ze tot de absolute top van onze zware gitaarbands gerekend mag worden. Een positie die het trio onderstreept met een internationaal toonaangevend label én wereldwijde fanbase. Het stilvallen van hun drukke tourschema liet Brutus toe om 100% van hun energie in ‘Unison Life’ te steken. Het resultaat is een versplinterende illustratie van een grensverleggende band op het toppunt van hun kunnen.

The Christian Club 

The Christian club is een alternatieve band uit Brugge. Met sober tokkelende gitaren gedrenkt in reverb, geruggensteund door een contrabas, creëert het project rond singer-songwriter Luca zwevende, duistere muziek. Ze vertellen een meeslepend verhaal en vermijden daarbij klassieke songstructuren. Wie goed luistert, hoort echo’s van King Krule, The Handsome Family’s Brett, Sparks of Tindersticks. Op het prille CV van The Christian Club prijkt alvast een eerste plaats op Soundtrack West-Vlaanderen Wat begon als sarcastische naam blijkt nu een echte ‘club’ te zijn, hoewel nog steeds niet christelijk.

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
14.02
2023
dinsdag
din
14.02
2023
din
High Vis + Wrong man
<Breaking Waves> 
Politicaly loaded & emotionally charged punk spawning from the UK hardcore scene
High Vis + Wrong man
Cactus club
20:00
Loading Ticket Info
03.05
2023
woensdag
woe
03.05
2023
woe
DITZ
<Breaking Waves> 
Wild and noisy postpunk combining the best of Black Flag, Flipper, Idles and Girl Band
DITZ
Cactus Cafe
20:00
Loading Ticket Info