© Alex Schuurbiers

Dans Dans b

vr 18.11.2022
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Dans Dans

Op dit moment staat de coronabarometer op code geel. Onze concerten kunnen doorgaan op de volledige capaciteit en een mondmasker en geldig Covid Safe Ticket zijn niet langer nodig.

 

Meer info over de coronamaatregelen bij onze concerten vind je hier.

Dans Dans 
20:45

Dans Dans is het unieke muzikale verbond tussen Bert Dockx (Flying Horseman, Ottla), Frederic Jacques (Lyenn, Mark Lanegan) en Steven Cassiers (Dez Mona, DAAU). Sinds hun debuut in 2012 verbaast dit trio met muziek die onmogelijk in één vak te plaatsen valt en keihard bij het nekvel grijpt.


Instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild, Dans Dans bewijst telkens, schijnbaar achteloos, waarom het één van de meest intrigerende bands uit België en verre omstreken is. Dit is geen fusion, geen rock of jazz of ambient. Dit is de klank van de zoekende, intuïtieve mens; van een tijdloze, mysterieuze droom; van het hart, de buik en de ziel. In de luwte van de lockdown schreef de groep sneller dan gepland een nieuwe plaat bij elkaar, de opvolger van het gevierde 'Zink' uit 2021. Dans Dans: een wervelwind in drievoud! Onze favoriete jazztornado!

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
11.08
2022
donderdag
don
11.08
2022
don
TaxiWars
<Moods!> 
Tom Barman & co gaan voor een stevige jazz sessie
TaxiWars
Gruuthuse
20:00
Loading Ticket Info
07.12
2022
woensdag
woe
07.12
2022
woe
Sam De Nef
Nieuw singer-songwriter-talent met tijdloze stem en sound - album release 'Dawn / Dusk'
Sam De Nef
Cactus Cafe
20:00
Loading Ticket Info