© Danny Willems

Arno b

zo 14.11.2021
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

Helaas moet Arno zijn geplande concert op 14 november 2021 in Cactus Club om gezondheidsredenen annuleren. Tickets worden terug betaald. Ticketkopers worden hiervan per mail op de hoogte gebracht.


Hierbij het officiële statement van de entourage van Arno:

“Arno zal van thuis uit verder herstellen na een observatieperiode in het Universitair Ziekenhuis van Brussel. Op aanraden van zijn dokters neemt hij een pauze van enkele maanden om te rusten en weer fit te worden. Met spijt in het hart moeten we daarom aankondigen dat zijn geplande concerten in België, Frankrijk, Zwitserland en Nederland in de herfst van 2021 en de winter van 2022 geannuleerd worden. De mogelijkheid tot het uitstellen van de tournee wordt momenteel onderzocht.
Namens Arno en zijn team bedanken we u voor uw voortdurende begrip en steun tijdens deze moeilijke periode.”

 

Ook vanuit Cactus Muziekcentrum wensen we Arno heel veel moed toe tijdens zijn herstel!

Vragen over uw ticket? Contacteer ons via tickets@cactusmusic.be.

Arno 

De man heeft met z’n 70 lentes de pensioengerechtigde leeftijd in België ruimschoots bereikt, maar Arno Hintjens denkt nog lang niet aan stoppen. Integendeel! Om z’n verjaardag te vieren, trakteert ‘le plus beau’ ons op een kersverse nieuwe single ‘Oostende Bonsoir’ en een gloednieuwe plaat ‘Santeboutique’ (Pias).

 

Niet dat deze rasechte performer nog enige introductie nodig heeft, maar voor wie de afgelopen 50 jaar onder een steen heeft geleefd: Arno is leverancier van de meest originele eurobluesrock, onder eigen naam, maar ook met het baanbrekende T.C. Matic of met recentere brute variant Tjens Matic, tot en met Charles et Les Lulus of The Subrovnicks, en dat zowel in het (dialect) Nederlands, het Engels als het Frans.

 

Onze favoriete Oostendenaar brengt op zaterdag 9 mei een bloemlezing uit z’n rijkgevulde carrière. Arno staat vandaag nog met evenveel goesting en energie op het podium als een halve eeuw geleden. Dat belooft een avond te worden om niet gauw te vergeten!

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
11.02
2022
vrijdag
vrij
11.02
2022
vrij
Het Zesde Metaal
Het Zesde Metaal
Cactus Club
19:30
20:45
Loading Ticket Info
12.02
2022
zaterdag
zat
12.02
2022
zat
Het Zesde Metaal
Allerlaatste clubshow voor West-Vlaanderen!
Het Zesde Metaal
Cactus Club
19:30
20:45
Loading Ticket Info