...
     
Dave Clarke + Goldfox + Voxter & Balance
zaterdag 30.03.2024
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 30.03.2024

deuren

Goldfox

Dave Clarke

Voxter & Balance

locatie

Cactus Club

opstelling staand
Dave Clarkeuk00:30

Al 30 jaar draait Dave Clarke mee aan de top van de dancescene en worden zijn sets aanbeden door clubbers over de hele wereld. Zijn stijl: donkere, snoeiharde techno, geselecteerd met de aandacht voor detail die enkel een echte liefhebber kan opbrengen, gemixt met de technische skills en een arsenaal van dj-tricks die zijn achtergrond in hiphop én jaren ervaring achter de decks verraden. Dave Clarke is de originele ‘Man in Black’ van de club. Hij stapt in de schaduw en laat de muziek het voorplan nemen.

The Baron of Techno’, zoals hij gedoopt werd door de betreurde BBC dj John Peel, is een anarchist van nature met een punkattitude in schril contrast met de commercialisering van de nacht. Noem Dave Clarke gerust een legende en één van de best dj’s van de wereld.

Goldfoxb22:00

De Limburgse dj Goldfox is één van de meest herkenbare spelers in onze Belgische dancewereld. Hij is een muziekliefhebber pur sang, met een uitgesproken voorliefde voor 808 electro en breaks, en met een kennis die uitwaaiert over techno, house en rave. Met zijn jaren ervaring als dj en promotor weet Goldfox perfect aan te voelen wat de dansvloer nodig heeft om het feest in de juiste richting te stuwen. Hij is een graag geziene gast in Fuse, Kompass, en op festivals als Tomorrowland en Pukkelpop. Daarnaast draaide hij jarenlang de nightshift op Studio Brussel en is hij deel van het rave collectief Rave Your Souls en van retro electro outfit Flashback Force.

Voxter & Balanceb02:30-04:00

Wie techno zegt in 8000, zegt Voxter & Balance. De founding fathers van de legendarische AREA 51 nights waren de eersten die The Baron uitnodigden in Brugge. Nu zijn ze terug om hem te supporten. De cirkel is rond.

<Club Cactus>

Met Club Cactus bouwen we samen met Stricto Tempo de Cactus Club om tot een stomende boiler room.

REEKSEN ->
Meer zoals dit
zat 01.06
2024
Digitalism + Mumbai Science + Phillipi
<Club Cactus> 
Cactus Club
Nightlife
Rock the dancefloor with Hamburg's finest electro duo
zat 01.06.24
Digitalism + Mumbai Science + Phillipi
<Club Cactus> 
Rock the dancefloor with Hamburg's finest electro duo
Cactus Club
Nightlife