...
     
Tiga + Asa Moto + Movulango
zaterdag 11.11.2023

Wegens ziekte moest Tiga zijn passage op zaterdag 13 mei in Cactus Club in Brugge helaas annuleren. Maar goed nieuws, we zochten en vonden, samen met de artiesten, een nieuwe datum! Deze editie van Club Cactus zal doorgaan op zaterdag 11 november 2023 in Cactus Club, met dezelfde line-up. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

 

Vragen over je ticket? Mail naar tickets@cactusmusic.be.

Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 11.11.2023

deuren

Movulango - Dj set

Tiga - Dj set

Asa Moto - Dj set

locatie

Cactus Club

leeftijd 16+

opstelling staand

I.s.m. Stricto Tempo

Tiga - Dj setcan00:00

Wat moet er nog gezegd worden over Tiga? Al meer dan een kwarteeuw een centraal figuur in het steeds evoluerende dancelandschap. Een dj die de grootste dansvloeren kan ophitsen met zijn clevere sets en oor voor opzwepende avant-garde. Platenbaas van Turbo Records, de plaats waar namen als Charlotte De Witte, Richie Hawtin, Gesaffelstein en Zombie Nation hun meest vooruitstrevende bangers uitbrengen. De man achter 25 jaar radio- en clubhits, van ‘Sunglasses At Night’ over ‘You Gonna Want Me’ tot ‘Mind Dimension’ en ‘Bugatti’.

Lees verder...

Als producer en dj wordt Tiga gedreven door zijn grenzeloze ambitie en onbeperkte liefde voor elektronische muziek. De zoektocht naar het kippenvelmoment waar de muziek in de plooi valt, hij volledig in de zone zit en connect met de ravers wiens liefde voor muziek hem al die jaren vooruit stuwt. Daar gaat Tiga voor.

Asa Moto - Dj setb02:00

De heren van Asa Moto scoren over heel europa met hun off-kilter dancetracks en producties voor bands als Altin Gun. Als lid van de DEEWEE family opereren ze vanuit de Gentse studio van de Soulwax broers en weten ze hun weg achter de decks.  

 

Movulango - Dj setb22:00

Het romantische mastermind Movulango vindt zijn weg naar het livecircuit als support van Charlotte Adigéry en Bolis Pupul. Zoals het hoort ten huize DEEWEE is hij een begenadigd dj met een verrassend oor en vingersvlugge mixingskills.

<Club Cactus>

Met Club Cactus bouwen we samen met Stricto Tempo de Cactus Club om tot een stomende boiler room.

REEKSEN ->