...
     
ECHT! + Lander & Adriaan
donderdag 12.05.2022

Op dit moment staat de coronabarometer op code geel. Onze concerten kunnen doorgaan op de volledige capaciteit en een mondmasker en geldig Covid Safe Ticket zijn niet langer nodig.

 

Meer info over de coronamaatregelen bij onze concerten vind je hier.

Loading Ticket Info
Wanneer:

donderdag 12.05.2022

deuren

Lander & Adriaan

ECHT!

opstelling staand

I.s.m. Kaap.

ECHT!b22:00

Het Brusselse kwartet ECHT! bouwt met verenigd jazztalent betonnen beats die toch elastisch grooven. ECHT! is echt: voor hen geen computers of muziekprogramma's om mensen in beweging te krijgen, maar conventionele instrumenten bespeeld door rasartiesten.

Met hun debuutalbum 'INWANE' (2021) op SDBAN overstegen de Brusseleirs hun cultstatus, netjes opgebouwd door een combinatie van support door connaisseurs als Rik De Bruycker en Lefto en hun brewmixes, waarbij ze live beat to beat 'dj-sets' spelen met eigen werk en herwerkingen van o.a. Kendrick Lamar, De La Soul, Childish Gambino en Slum Village. Op 'INWANE' bewijst ECHT! dat ze ook op plaat hun mannetje staan. Maar live is ECHT! helemaal onovertroffen. Hadden we al gezegd dat het om te dansen was?

Lander & Adriaanb20:30

Meesterdrummer Lander Gyselinck (STUFF., BeraadGeslagen, LABtrio…) en veelgevraagd toetsenist Adriaan Van de Velde (Pomrad, J. Bernard, Mauro Pawlowski…) kruisen stok en toets in een zweterig/zweverige alliantie die ze vormden in een Brusselse kelder net voor de lockdown van 2022.

Op hun debuutalbum als Lander & Adriaan nemen beide heren je mee in een koortsige nacht van dromen, dansen en ijlen, heftige beats en muren van synths. Doombient. Fusilli rave. Dom hop. Nacht bop. Een schizo ontmoeting tussen een nachtje raven en een jazz wine tasting. Getest en goedgekeurd op de weinige plekken waar er in 2021 te dansen viel. En nu in vol ornaat te bespringen.

<Close Encounters>

Close Encounters tussen Cactus Muziekcentrum en KAAP! Samen gaan we op zoek naar interessante kruisbestuivingen tussen onze vertrouwde muzikale werelden.

REEKSEN ->