Sam De Nef b

do 10.06.2021
openlucht - zittend (ongenummerd)

I.s.m. Het Entrepot.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Sam De Nef
einde

UPDATE 04/06 – Sam de Nef - Verplaatst naar donderdag 10 juni.

 

Helaas.

We hebben geprobeerd, maar door de extreme weersomstandigheden blijkt het niet mogelijk om de site op een veilige manier klaar te krijgen. Daarom moeten we in extremis het concert van Sam De Nef annuleren.

Gelukkig vonden we een nieuwe datum samen met de groep. Volgende week donderdag 10 juni  komt Sam de Nef dan toch buiten spelen. En als het echt moet kunnen we na de versoepelingen van 9 juni ook binnen spelen in de eventbox van Het Entrepot.

 

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Als je vragen hebt over je ticket kan je contact opnemen met tickets@cactusmusic.be.

Sam De Nef 
21u30

Sam de Nef verdiende zijn sporen bij indieband Danny Blue & The Old Socks maar gaat solo onder eigen naam voor intimistische folk, geïnspireerd door Dylan, Cohen, Jack Kerouac en Karen Dalton. Klinkt als Nick Drake die aanschurkt tegen songwriters als King Krule, Rex Orange County en Mac Demarco. Lockdown of niet, Sam de Nef timmerde het afgelopen jaar keihard aan zijn carrière. Zo coverde hij een tijdlang elke week een Nederlandstalige klassieker op StuBru, bracht hij een eerste EP uit met ‘Lonely Day, Crowded Year’ en kregen we onlangs een voorsmaakje op hoe dat allemaal live klinkt met de gelijknamige concertfilm. Conclusie: we kijken uit naar het echte werk!

<Buiten Spelen>

Het rijk van de vrijheid is in zicht! In juni zijn we terug en gaan we met Cactus 'Buiten Spelen'.

We geven een podium aan de talentvolle nieuwe generatie Belgische artiesten die alle extra aandacht verdienen en die staan te trappelen om hun muziek aan het Brugse publiek te laten horen. Want ook voor muzikanten, met name talent dat op doorbreken stond, was het afgelopen jaar een opeenvolging van gemiste kansen en tanden bijten. Hoe verzilver je een fantastische plaat, hoe ding je naar de hand van het publiek, hoe hou je jezelf relevant zonder die broodnodige liveshows?

Nu het eindelijk weer kan, presenteren we in samenwerking met Het Entrepot, dat z’n site ter beschikking stelt, zes openluchtconcerten voor een beperkt publiek. Een voorproefje op een mooie zomer die voor de deur staat!