JFDR ice

vr 16.10.2020
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

In het licht van de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus wordt dit concert uitgesteld. Een nieuwe datum wordt binnenkort meegedeeld, aangekochte tickets blijven geldig.

 

Vragen over je ticket?

Neem contact op via tickets@cactusmusic.be.

JFDR 

JFDR is het soloproject van de IJslandse Jófríður Ákadóttir, lid van de elektronische indieband Samaris en de lo-fi folkband Pascal Pinon. De muziekblog The Line of Best Fit, bekend voor het oppikken van nieuw talent noemde haar 'one to watch' in 2017, en ook Björk verklaarde zich grote fan van Ákadóttirs muziek.


JFDR combineert minimalistische soundscapes, doeltreffende electronica en poëtische folk met haar stem die klinkt als 'een stroming tussen ruwe zee en rustige waters'. In maart 2020 komt haar nieuwe album 'New Dreams' uit. Voor fans van de sound van Efterklang en Sigur Rós, wijdse elektronica als Julianna Barwick en Múm en experimentele pop als Fever Ray, K Á R Y Y N en FKA Twigs.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!