...
     
Devon Welsh + Patches
vrijdag 10.04.2020

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus, ziet Devon Welsh zich genoodzaakt zijn tour te annuleren. Zijn concert met Patches als support op vrijdag 10 april in de Ryelandtzaal zal dan ook niet doorgaan.

 

Vragen over uw tickets?
Mail naar tickets@cactusmusic.be.

 

Lees hier het statement van Devon Welsh:
"A few weeks ago I worried about the coronavirus epidemic and if it would have an effect on Europe during these shows - and unfortunately I have to postpone my upcoming tour. Thank you to all who were planning on seeing me - I will be back and will announce new dates very soon! Please follow the guidance from your health officials, and make sure your friends and family are prepared. Thank you! Devon."

Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 10.04.2020

deuren

Patches

Devon Welsh

opstelling zittend (ongenummerd)
Devon Welshcan21:30

Kan muziek je minder eenzaam doen voelen? Kan het intimiteit bevorderen ondanks de afstand tussen artiest en luisteraar? In zijn kale, poëtische songs onderzoekt de Canadese artiest Devon Welsh dergelijke vragen en geeft zich daarbij op een gracieuze en kwetsbare manier over aan zijn publiek.

 

Want voor Welsh, voormalig frontman van de electropopgroep Majical Cloudz, is menselijke connectie immers het hoger goed. Met Majical Cloudz bracht hij twee goed onthaalde albums uit op Matador en schopte hij het van diy-house shows in Montreal naar arena shows met Lorde. In 2016 ontbond Devon Welsh de band, om zijn rol en doel als artiest te evalueren. Sindsdien werkt hij als solo-artiest verder rond de romantische rode draad in zijn werk. Zijn meest recente album ‘True Form’ kwam dit jaar uit.

 

"An embrace from someone who seems ready to break and rebuild himself, again and again, for you ..." - Pitchfork

 

Live danst Welsh op de grens tussen performance en concert. Zijn minimale soloshows zijn confronterend direct, complexloos romantisch en van een intense intimiteit. Devon Welsh staat voor je, kijkt je in de ogen en zingt zijn bariton recht in je ziel.

 

Patchesb20:30

Fresh on the scene! Als Patches katapulteert Lotte Lauwers in songs verpakte brokken rauwe emotie uw richting uit. Gekweekt in dezelfde PXL-Music-stal die ons eerder talent als Shht, WWWater en Portland schonk, is Patches een must-hear voor wie z’n electronica graag donker, beats minimaal en frontvrouw even gevaarlijk als verleidelijk heeft. Eerste single 'Hot Enough’ is nu uit.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor nieuwlichters en genrebrekers.

REEKSEN ->