Ron Gallo © Chiara D'Anzieri

Ron Gallo us

Budget Trash b

za 20.04.2019
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Budget Trash
Ron Gallo
einde
Ron Gallo 
21:30

In 2018 werd rock & roll door iedereen morsdood verklaard. Was niet aanwezig op de begrafenis, maar in de plaats waarschijnlijk de gitaren al aan het oppoetsen voor de verrijzenis: Ron Gallo.


Voor wie weet waar zoeken zijn er altijd genoeg garagebandjes te vinden, maar Gallo’s licht manische, in fuzzgitaren gedrenkte sound en gevatte lyrics maken hem volgens Noisey alvast 'a wiser and sharper songwriter than most of the other people doing it'. Of zoals Humo schrijft: 'Hoera. Want in Ron Gallo hebben we weer een betrouwbare leverancier gevonden van de baldadigheid die Devo verkocht en de kromme funk die Frank Zappa aan de man bracht.'


Nu het gemompel van de soundcloudrappers niet meer te verstaan is, de plastieken drops van de elektropoppers beginnen te barsten en de autotune vals zingt, zijn we klaar om headbangend richting het nieuwe decennium de dansen. Gallo gaf met zijn vorig jaar uitgekomen ‘Stardust Birthday Party’ en een strakgespannen show op Pukkelpop alvast de juiste richting aan.

Budget Trash 
20:30

Lekker slacken op de beachy tunes van de Brugse jongens van Budget Trash. Denk The Growlers, Allah-la’s en Night Beats. Het is 420, er ligt een skatepark achter de Cactus Club en we weten nu al dat de zon gaat schijnen.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!