Entebbe Sounds 'Rasta Chanters' & Reality SoulJah

Entebbe Sounds 'Rasta Chanters' & Reality SoulJah uk

With full sound / All nighter / 'Chant for my father' Tour 2019

za 12.10.2019
16+
staand

I.s.m. Forward Fever.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
einde

There’s a place and time for a party!

Jongeren onder de 16 jaar krijgen dan ook geen toegang tot Dub Revolution.

 

Don’t forget to bring your ID!

De leeftijd wordt aan de ingang gecontroleerd. Wie geen geldig ID kan voorleggen zal dan ook de toegang geweigerd worden.


Don’t sleep on it!

Koop je ticket op voorhand, om zeker te zijn van een avondje dubben. Vol = vol!

Entebbe Sounds 'Rasta Chanters' & Reality SoulJah 

Als ode aan Gladstone Henderson a.k.a Father Entebbe komt zijn zoon Pablo en de volledige Entebbe crew Cactus Club bedwelmen tijdens de volgende editie van Dub Revolution.

Entebbe Sounds werd geboren in de zomer van 1978 waarbij ze hun eerste sessie speelden in een klein schooltje in Hornsey. Vanaf die dag wisten 'The Rasta Chanters' dat ze de Roots & Culture via hun sound wilden verspreiden. Wijlen Father Entebbe speelde naast wereldberoemde sounds als Channel One, Aba Shanti, Jah Shaka, Iration Steppas en nog veel andere.

 

Pablo trad al vroeg in de voetsporen van zijn vader en zond de boodschap van Rastafari mee de wereld in als Reality SoulJah. Als solo producer/zanger heeft hij verschillende projecten, onder meer met het Reality Sound System record label.

Je kan je verwachten aan exclusieve dub plates met een terugblik op de geschiedenis van Entebbe Sounds en een sterke selectie van roots/steppers uit de 80’s/90’s.

 

Let us receive the message of upliftment, love, empowerment and equality with Father Entebbe in our minds!

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub. Even graag rijdt Dub Revolution achteruit naar de oorsprong, evoluties en invloeden van de dub scene. Party’s die niet alleen op uw heupen, maar ook op uw conscious mind mikken! Het succes van Dub Revolution gaf ons inspiratie voor de nieuwe reeks Roots Revolution daarin brengen we voortaan alle live geluiden uit het brede spectrum van roots, reggae en dub onder.