...
     
Entebbe Sounds 'Rasta Chanters' & Reality SoulJah
zaterdag 12.10.2019

There’s a place and time for a party!

Jongeren onder de 16 jaar krijgen dan ook geen toegang tot Dub Revolution.

 

Don’t forget to bring your ID!

De leeftijd wordt aan de ingang gecontroleerd. Wie geen geldig ID kan voorleggen zal dan ook de toegang geweigerd worden.


Don’t sleep on it!

Koop je ticket op voorhand, om zeker te zijn van een avondje dubben. Vol = vol!

Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 12.10.2019

deuren

einde

leeftijd 16+

opstelling staand

I.s.m. Forward Fever.

Entebbe Sounds 'Rasta Chanters' & Reality SoulJahuk

Als ode aan Gladstone Henderson a.k.a Father Entebbe komt zijn zoon Pablo en de volledige Entebbe crew Cactus Club bedwelmen tijdens de volgende editie van Dub Revolution.

Entebbe Sounds werd geboren in de zomer van 1978 waarbij ze hun eerste sessie speelden in een klein schooltje in Hornsey. Vanaf die dag wisten 'The Rasta Chanters' dat ze de Roots & Culture via hun sound wilden verspreiden. Wijlen Father Entebbe speelde naast wereldberoemde sounds als Channel One, Aba Shanti, Jah Shaka, Iration Steppas en nog veel andere.

 

Pablo trad al vroeg in de voetsporen van zijn vader en zond de boodschap van Rastafari mee de wereld in als Reality SoulJah. Als solo producer/zanger heeft hij verschillende projecten, onder meer met het Reality Sound System record label.

Je kan je verwachten aan exclusieve dub plates met een terugblik op de geschiedenis van Entebbe Sounds en een sterke selectie van roots/steppers uit de 80’s/90’s.

 

Let us receive the message of upliftment, love, empowerment and equality with Father Entebbe in our minds!

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub

REEKSEN ->