Daniel Blumberg uk

vr 22.03.2019
zittend (ongenummerd)
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Daniel Blumberg
einde

Combiticket Daniel Blumberg / Ventilateur (Snuffel).
Voor dit concert zijn ook combitickets beschikbaar voor het concert van Ventilateur in Snuffel. Dit ticket aan reductieprijs geeft toegang tot het concert van Daniel Blumberg in de Ryelandtzaal (start 20:30) en Ventilateur in Snuffel (start 22:00). Het combiticket is enkel verkrijgbaar in voorverkoop.

Daniel Blumberg 
20:30

Met debuutplaat ‘Minus’ bezet de Londense kunstenaar en muzikant Daniel Blumberg een unieke positie tussen emotionele songsmid en radicale improvisatieartiest.

 

‘Minus’ is een krachtig en persoonlijk werk, waarin Blumberg afrekent met zijn demonen en een gebroken relatie. Samen met diverse muzikanten destilleerde Blumberg de plaat uit verschillende impro-sessies. Live wordt het materiaal elke show radicaal geherinterpreteerd, met een wisselende bezetting van artiesten, waaronder Dirty Three-percussionist Jim White, contrabassist Tom Wheatley en violist Billy Steiger.

 

Na twee uitverkochte concerten in het AB Salon komt Daniel Blumberg ‘Minus’ voorstellen in de intieme Ryelandtzaal. Een absolute tip voor wie graag muziek hoort op het scherp van de snee en kervend in het hart.

“A statement of inent from an artist who has found his voice”
– The Quietus


“A modern Classic” – The Times

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!