Crows
Black Leather Jacket © Natalia Majchrzak

Crows uk

Black Leather Jacket b

vr 21.06.2019
staand

I.s.m. MCLX.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Black Leather Jacket
Crows
einde
Crows 
21:30

Het Londense Crows timmert met hun mix van slepende postpunk, noise en new wave al geruime tijd aan de weg. Ze staan bekend om hun woeste liveshows en bijna olympisch tourschema, van het Britse pub-circuit tot spots op Best Kept Secret of supports bij Goat, Moon Duo en Idles.

 

Met die laatste band heeft Crows buiten stilistisch raakvlak ook nog een andere link: zanger Joe Talbot was danig onder de indruk van Crows dat hij hen mee nam op UK tour en hun debuutplaat ‘Silver Tongues' in maart dit jaar uitbracht op zijn label Balley Records. Dé nieuwe noise/postpunk revelatie in de voetsporen van Idles, Shame, Metz, Slaves, Fontaines DC. Breaking Waves!

Black Leather Jacket 
20:30

Rock & roll loepzuiver en oversneden? Met het Antwerpse Black Leather Jacket ben je aan het juiste adres. Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums … Maar vooral heerlijke songs die refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club én Black Sabbath.

 

In 2017 schopte BLJ het tot finalist in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en wie af en toe de radio aanzet heeft ongetwijfeld al met de 'ohohoh’s' van hun single ‘Village People’ in zijn hoofd gezeten. Dit jaar wordt hun debuutplaat verwacht. Dat zou wel eens een serieus bommetje kunnen zijn.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!