Kibir La Amlak
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Youth & Truth Soundsystem
Ras Tinny
Forward Fever Family
Kibir La Amlak
einde

Voor dit event zijn er naast afzonderlijke tickets, ook combitickets met Dub Revolution ft. Jah Shaka (11.5) beschikbaar. Klik op Bestel hier online tickets voor meer info.

Kibir La Amlak 
00:00

Kibir La Amlak heeft zijn sporen verdiend naast de grootste namen in de wereld van de soundsystems en deed daarmee z'n ding al in het Verenigd Koninkrijk, Europa en ver daarbuiten. Het was dan ook tijd om zijn skills op een andere manier ten gehore te brengen en dat gebeurt nu onder de vorm van de Kibir La Amlak 'Live dub mix' show. Een gevarieerde, dynamische aaneenschakeling van live dub-mixen, saxofoon en cello, solo's en unisons, etherische vocals en zang, hypnotiserende baslijnen, bingi-drumbeats en stretch foot steppas. De liveshow brengt de studio als het ware naar het podium! De KLA-liveshow neemt je mee op een geïmproviseerde trip naar het rijk van Dub!

Youth & Truth Soundsystem 
22:00, 02:00-04:00

De jeugd is de toekomst van morgen! Dub Fi Youth brengt de jonge generatie thruths & rights bij via hun muziek; woord, geluid en kracht! Met respect voor een traditie die werd gestart in de jaren 50, bouwde Dub Fi Youth eind 2010 zijn eigen soundsystem: Youth & Truth Sound System. Met hun eigen materiaal en stapels platen brengen ze een diepgaande soundsystem experience with a message. Whether country or town, Jah music have to spread all around! Op Dub Revolution brengen ze hun eigen soundsystem ook mee naar Brugge!

Ras Tinny 
22:00, 02:00-04:00

Zijn eerste internationale optreden was op Dub Revolution enkele jaren geleden. Intussen is Ras Tinny uitgegroeid tot een vaste waarde in de roots en dub scene! Zijn diepe teksten en opvallende stem zijn z’n handelsmerk. Hij werkte in het verleden samen met Echobus, JahYu, Dub Investigation, Alpha Steppa ...

Forward Fever Family 
22:00, 02:00-04:00

Onze vaste partner in dub Forward Fever viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs en het nieuwe Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen 7 platen uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman Forward Fever werkte ook samen met heel wat lokaal talent zoals Ion One, Ras Cloud, Lee Sah, Rudy Roots, Echo Vault en vele anderen.

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub. Even graag rijdt Dub Revolution achteruit naar de oorsprong, evoluties en invloeden van de dub scene. Party’s die niet alleen op uw heupen, maar ook op uw conscious mind mikken! Het succes van Dub Revolution gaf ons inspiratie voor de nieuwe reeks Roots Revolution daarin brengen we voortaan alle live geluiden uit het brede spectrum van roots, reggae en dub onder.