Jah Shaka

Jah Shaka uk

Forward Fever meets Indica Dubs b

20 Years Of Foward Fever 1998 - 2018

Powered by Indica Dubs Soundsystem

vr 11.05.2018
16+
staand

I.s.m. Forward Fever.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Jah Shaka
einde
Jah Shaka 
5 Hour set

Jah Shaka kan je gerust een levende legende noemen! Z’n carrière begon eind jaren ’60, nadat hij van Jamaica naar Londen verhuisde. In de jaren tachtig richtte hij z'n eigen label, Jah Shaka Music, op, waaruit invloedrijke namen als Horace Andy, Max Romeo en Johnny Clarke voortkomen.


Het is al sinds Reggaebus 2015 geleden dat 'The King Of Dub' nog eens op een Belgisch podium te zien was. Dat maakt hij ruimschoots goed op Dub Revolution! Hij breng er een 'all nighter', ofte, een vijf uur durende set op de gloednieuwe Indica Dubs Soundsystem! Hou je vast! Dit wordt ongetwijfeld een memorabele avond met een van de grootsten uit het genre! Don’t miss out!

Forward Fever meets Indica Dubs 

Forward Fever en Indica Dubs zorgen op deze editie van Dub Revolution voor de warming-up. Beiden kleurden eerder al onze affiche en werkten in het verleden geregeld samen. Zo sloegen ze de handen in elkaar voor tal van releases op het Indica Dubs label. Indica dubs releases worden de wereld rond gedraaid door soundsystems als Jah Shaka, King Shiloh, Channel One, Iration Steppas en King Earthquake. En ook Forward Fever heeft na twee decennia z’n sporen verdiend dankzij samenwerkingen met o.a. Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … en door verschillende releases up hun eigen label en andere labels.

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub. Even graag rijdt Dub Revolution achteruit naar de oorsprong, evoluties en invloeden van de dub scene. Party’s die niet alleen op uw heupen, maar ook op uw conscious mind mikken! Het succes van Dub Revolution gaf ons inspiratie voor de nieuwe reeks Roots Revolution daarin brengen we voortaan alle live geluiden uit het brede spectrum van roots, reggae en dub onder.