Beraadgeslagen

Beraadgeslagen b

AAN/EOP b

<Close Encounters> <Autumn Falls>
vr 14.12.2018
staand

 Een coproductie tussen KAAP & Cactus Muziekcentrum vzw i.s.m. BLVRD JH Comma.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
AAN/EOP
Beraadgeslagen

Aangepaste ticketprijzen:
Kortingen: €7 (- 26 ) en €9,35 (65+)
Prikkaart/50%: €9 (aan de deur of mailen naar veerle.vermeulen@kaap.be om te reserveren)

Beraadgeslagen 
21:45

BeraadGeslagen is het opzwepende project van Lander Gyselinck (Stuff., LABtrio, Ragini trio) en Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt). Na jarenlang jammen in dampende kelders, verscheen twee jaar geleden hun debuut-EP op het Brugse label W.E.R.F. Records. Ondertussen bouwde het duo een stevige live-reputatie uit, waarbij ze vanuit het midden van de zaal hun bruuske drumuitspattingen en verrassende synth-uithalen lossen op het meedeinende publiek. Tijdens de W.E.R.F.-Label Night in de AB was hun set, waar ook Zwangere Guy en Brihang een stukje kwamen meerappen, een absoluut hoogtepunt.

 

In oktober brengt BeraadGeslagen hun eerste full album uit, een verbastering van funk, impro en dolgedraaide ritmes. Of zoals ze het zelf noemen: ‘veranda-jazz stoepdisco’, ‘lint-jazz’, ‘synthbebouwing’, ‘headbehangen’.

AAN/EOP 
20:30

Opwarmer van dienst is AAN/EOP, één van de vele gedaantes van het veelkoppige collectief Granvat. Met muzikanten uit hedendaagse partygroove-bands (STUFF., BRZZVLL), op het snijpunt van elektronica en vrije improvisatie.

<Close Encounters>

Close Encounters tussen Cactus Muziekcentrum en KAAP! Samen gaan we op zoek naar interessante kruisbestuivingen tussen onze vertrouwde muzikale werelden. Concerten als open ontmoetingen, over de grenzen van genres en stijlen heen, gericht op een publiek met wijdopen oren. De bands die passeren zijn stuk voor stuk eigenzinnige performers die inspiratie halen uit diverse, vaak heel uiteenlopende muzikale bronnen en tradities als jazz, blues en wereldmuziek