Vibronics

Vibronics uk

Forward Fever meets Ramon Judah b/uk

Jah Frequency b

Funktion One provided by Soundsystem.be

za 13.05.2017
16+

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en Forward Fever.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
einde

We benadrukken dat personen onder de 16 jaar geen toegang krijgen tot Dub Revolutions. Er is controle aan de ingang. Bij twijfel en ontbreken van een geldig paspoort zal de toegang geweigerd worden, hou hier rekening mee!

Vibronics 

Dé future sound of dub laat de wereld sinds ’95 trillen op haar bassen. Met meer dan 40 releases en het eigen legendarische Scoops label, is Vibronics de absolute voortrekker van de UK dub scene. Ze deelden de studio met een eindeloze lijst van dub- en reggae grootheden als Zion Train, Iration Steppas, Brain Damage en High Tone. Onder andere Michael Prophet, Macka B, Soom T en Earl Sixteen leverden een bijdrage aan ‘The Return Of Vibronics’, hun nieuwste album. Live blijft deze band onvermoeibaar!

Steve Vibronics Live mix
Parvez & Madu Vocals
Splitz Horns
Imitri Percussion

Forward Fever meets Ramon Judah 

Forward Fever vierde onlangs zijn 19-jarig bestaan. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs en het nieuwe Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen 7 platen uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … Forward Fever werkte ook samen met heel wat lokaal talent zoals Ion One, Ras Cloud, Lee Sah, Rudy Roots, Echo Vault en vele anderen.

 

Voor deze episode van Dub Revolution slaan ze de handen in elkaar met Ramon Judah, de zanger van de legendarische Dub Club! Judah werkte samen met zowat elke naam uit de UK reggae- en dubscene waaronder Bush Chemist, Manasseh, Disciples, Adrian Sherwood, Philip Gad, Brigadier JC en Vibration Lab. Binnenkort komt zijn debuut-EP er aan: keep your ears wide open!

Jah Frequency 

De strictly positive vibes van Jah Frequency zijn een mix van roots, dub, ska en early reggae en rocksteady. Host van de Frequency radioshow, elke dinsdag van 19 tot 20u op Radio-Iro.be!

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub. Even graag rijdt Dub Revolution achteruit naar de oorsprong, evoluties en invloeden van de dub scene. Party’s die niet alleen op uw heupen, maar ook op uw conscious mind mikken! Het succes van Dub Revolution gaf ons inspiratie voor de nieuwe reeks Roots Revolution daarin brengen we voortaan alle live geluiden uit het brede spectrum van roots, reggae en dub onder.