Moses Sumney
Tawiah
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
einde
Moses Sumney 

Gratis met Cactus Prikkaart!

 

Als je op het podium gevraagd wordt door James Blake, Beck en Erykah Badu, muziek mag schrijven met Solange Knowles en The Cinematic Orchestra en getipt wordt door Sufjan Stevens en de heren van Grizzly Bear, dan zit je goed wat referenties betreft. Moses Sumney slaagde er in om zonder één officiële release een enorme buzz te creëren in zijn thuisstad LA.

 

Met zijn soloperformances - meestal op gitaar, begeleid door beatbox- en percussieloops - combineert Moses DIY-electronica, fragiele folk en americana met de coolness van Amerikaanse urban en soul. Hoe dat klinkt? Als een combinatie van bovenstaande fans, met een unieke stem er bovenop. Single 'Seeds' en zijn eerste officiële EP ‘Lamentations’ zijn absolute pareltjes die je mond doen openvallen van verbazing. 


Moses Sumney moest helaas zijn passage in de Rylandtzaal annuleren in het voorjaar, maar komt gewoon terug naar de Cactus Club.

'Voices like his don’t come around all that often.' - Pitchfork

 

'Verslavend spul!' - Humo

Tawiah 

Tawiah is een singer-songwriter en DJ uit de UK, gezegend met een klok van een soulstem en een sappig Zuid-Londens accent. Nadat ze in 2008 een Worldwide Award for Best Newcomer won uit handen van Gilles Peterson mocht ze mee op tour met Mark Ronson als support van Jay-Z. Daarnaast werkte Tawiah samen met artiesten als Dev Hynes (Blood Orange), Kindness, Cee-Lo Green en Ghostpoet. In 2017 kwam er de EP ‘Recreate’ en een volledige debuutplaat wordt verwacht in 2018. Te ontdekken!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!