Moses Sumney
Audri

Moses Sumney us

Audri b

zo 09.04.2017
zittend (ongenummerd)
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
einde

Helaas annuleert Moses Sumney zijn optredens in België en Nederland wegens onvoorziene omstandigheden in het kader van de opnames voor zijn debuutplaat. Gekochte tickets worden terugbetaald, neem contact op met tickets@cactusmusic.be (online, Snuffel) of met het verkooppunt waar u uw ticket kocht (In&Uit, Fnac).

Moses Sumney 

Gratis met Cactus Prikkaart!

 

Als je op het podium gevraagd wordt door James Blake, Beck en Erykah Badu, muziek mag schrijven met Solange Knowles en The Cinematic Orchestra en getipt wordt door Sufjan Stevens en de heren van Grizzly Bear, dan zit je goed wat referenties betreft. Moses Sumney slaagde er in om zonder één officiële release een enorme buzz te creëren in zijn thuisstad LA. Met zijn soloperformances - meestal op gitaar, begeleid door beatbox- en percussieloops - combineert Moses DIY-electronica, fragiele folk en americana met de coolness van Amerikaanse urban en soul. Hoe dat klinkt? Als een combinatie van bovenstaande fans, met een unieke stem er bovenop. Single 'Seeds' en zijn eerste officiële EP ‘Lamentations’ zijn absolute pareltjes die je mond doen openvallen van verbazing.

Voor zijn eerste overtocht naar de andere kant van de grote plas koos Moses Sumney een beperkt aantal unieke locaties, zoals de Ryelandtzaal. We zijn er relatief zeker van dat dit de eerste en de laatste keer zal zijn dat je Sumney in dergelijke intieme setting aan het werk zal zien. Breaking waves!

"Voices like his don’t come around all that often." - Pitchfork

"'Seeds' doet ons denken aan D.M. Stith en Grizzly Bear denken, terwijl de Angeleno pure singer-songwriter-magie uit onze koptelefoon doet opwolken. Verslavend spul." - Humo

Audri 

Audri is al sinds haar prille kinderjaren bezig met muziek. Ze begon als zangeres en pianiste, maar doorheen de jaren ging ze zich steeds meer toeleggen op songwriting en raakte ze ook alsmaar meer geïnteresseerd in producen. Haar eerste liveshows speelde ze tijdens 'Lefto Presents' (Vooruit) en als support van Mount Kimbie (Muziekodroom), wat haar onder meer een Red Bull Elektropedia Award voor 'Most Promising Artist' van 2016 opleverde.

 

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!