...
     
Ionyouth Soundsystem + Jahmbassador Hifi + Forward Fever Family
zaterdag 28.10.2017

We benadrukken dat personen onder de 16 jaar geen toegang krijgen tot Dub Revolutions. Er is controle aan de ingang. Bij twijfel en ontbreken van een geldig paspoort zal de toegang geweigerd worden, hou hier rekening mee!

Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 28.10.2017

22:00 deuren

leeftijd 16+

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en Forward Fever.

Ionyouth Soundsystemb

Cactus Muziekcentrum & Forward Fever slaan opnieuw de handen in elkaar. Ze brengen voor de nieuwe editie van Dub Revolution, op 28 oktober de crème van de 'Beljam soundsystem culture' naar Cactus Club: Ionyouth Soundsystem, Jahmbassadour Hi-Fi en Forward Fever Family.


Ionyouth groeide sinds haar ontstaan in 1999 uit tot een gevestigde waarde in de Belgische Dubscène. Hun zelfgebouwde soundsystem, een imposante berg speakers en subwoofers, is een windmachine die je instant van je sokken blaast. De Iondance-party's in Hasselt, Dubwize-avonden in de spiegeltent en Hale I Dub Dances in Brussel worden in het wereldje geprezen als zijnde legendarisch. Nu komen ze ook naar Dub Revolution, mét hun soundsystem in hun zog, voor een al even memorabele avond. Roots & Dub for each and everyone! Spread the vibes!

Jahmbassador Hi-Fib

Food for the heart, brain and soul! Jahmbassador Hi-Fi is één van de spirituele sterkhouders van de Beldub soundsystemcultuur en brengt roots and culture in de naam van de allergrootste; Jah Rastafari. Met hun handgemaakte installatie en tjokvolle platentassen, is Jahmbassador Hi-Fi klaar om positieve vibes te brengen op Dub Revolution!

Forward Fever Familyb

Forward Fever vierde dit jaar zijn 19-jarig bestaan. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs en het nieuwe Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen 7 platen uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … Forward Fever werkte ook samen met heel wat lokaal talent zoals Ion One, Ras Cloud, Lee Sah, Rudy Roots, Echo Vault en vele anderen.

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub

REEKSEN ->