The Paper Kites
Joshua Hyslop
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Joshua Hyslop
The Paper Kites
The Paper Kites 
21:30

Het Australische The Paper Kites is in hun thuisland mateloos populair en timmert nu ook in Europa naarstig aan de weg. Fans van folky indiepop à la Daughter en Angus & Julia Stone vinden ondertussen ook vlot hun weg naar de prachtige melodieën en dromerige liedjes van het vijftal.


Op laatste worp ‘Renegade’ (2015) goten The Paper Kites met de hulp van topproducer Phil Ek (Fleet Foxes, Father John Misty, Band of Horses) een blinkend 80’s sausje over hun folkroots, met een bigger sound als resultaat. Een band op weg naar stadionformaat Down Under, maar bij ons gewoon in de Biekorf. Breaking Waves!

Joshua Hyslop 
20:30

Joshua Hyslop heeft alles wat een goede singer-songwriter betaamt; een zeemzoete stem, dito instrumentarium en breekbare intieme songs. Fans van Ryan Adams, Bon Iver en Iron And Wine komen zeker aan hun trekken met de indie folk van deze jonge Canadees.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!