...
     
Black Flower + Unik Ubik
vrijdag 04.11.2016
Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 04.11.2016

20:00 deuren

20:30 Unik Ubik

21:30 Black Flower

23:00

einde

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en De Werf.

Black Flowerb21:30

Opgerakeld van ergens diep, uit een abstracte spiraal van geluid en beweging, een sensatie waar tijd en ruimte loskomen en tegelijk samenvallen, hebben de muzikanten van Black Flower iets tastbaars kunnen kneden, het album ‘Artifacts’.

 

Met multi-instrumentalist Nathan Daems op kop streeft de groep naar originele muziek. We horen oosterse invloeden, Ethiodub en jazz. Op de nieuwe plaat laat Black Flower zich leiden door zijn fascinatie voor oude en hedendaagse culturen. Het resultaat is een album dat persoonlijke en collectieve herinneringen samenbrengt. Kortom, uniek voedsel voor geest en lichaam.


‘Artifacts' is de opvolger van het in 2014 gelauwerde debuut 'Abyssinia Afterlife'.

 

Nathan Daems: saxen, fluit

Jon Birdsong: cornet
Filip Vandebril: bas
Wouter Haest: keys
Simon Segers: drums

Unik Ubikb/fr20:30

Het Belgisch-Franse Unik Ubik versnijdt psychedelische jazz met etnische grooves en smerige punk. Graag geziene gasten op Dour en opener voor artiesten van zeer divers pluimage (Omar Rodriguez Lopez, The Ex, Melanie de Biasio, Die!Die!Die!). Een nieuwe LP wordt begin 2016 verwacht. Live komen ze pas helemaal tot hun recht. Komt dat zien!

<Close Encounters>

Close Encounters tussen Cactus Muziekcentrum en KAAP! Samen gaan we op zoek naar interessante kruisbestuivingen tussen onze vertrouwde muzikale werelden.

REEKSEN ->