Blood Shanti

Blood Shanti uk, live roots & culture

Forward Fever meets Donovan Kingjay b/uk

The Roots Corner b

Funktion One provided by Soundsystem.be

za 27.02.2016
16+

Presented by Cactus Muziekcentrum & Foward Fever.

 

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
The Roots Corner
Blood Shanti
Forward Fever meets Donovan Kingjay
einde

We benadrukken dat personen onder de 16 jaar geen toegang krijgen tot Dub Revolution. Er is controle aan de ingang. Bij twijfel en ontbreken van een geldig paspoort zal de toegang geweigerd worden! Hou hier rekening mee!

Koop uw ticket in voorverkoop, zo verzeker je uw toegang de avond zelf. Vol = vol!

Blood Shanti 
23:30

Drummer, songwriter, composer, zanger, producer, eigenaar van Falasha Recordings … Blood Shanti is de veelpotige frontman van The Shanti-Ites. Zijn dubplates werden de afgelopen 20 jaar grijs gedraaid door roots-, reggae- en dub dj’s, radiozenders en sound systems en als drummer speelde hij voor verschillende reggaelegendes.

Forward Fever meets Donovan Kingjay 
01:00
Binnenkort meer info...
The Roots Corner 
22:00
Binnenkort meer info...
<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub. Even graag rijdt Dub Revolution achteruit naar de oorsprong, evoluties en invloeden van de dub scene. Party’s die niet alleen op uw heupen, maar ook op uw conscious mind mikken! Het succes van Dub Revolution gaf ons inspiratie voor de nieuwe reeks Roots Revolution daarin brengen we voortaan alle live geluiden uit het brede spectrum van roots, reggae en dub onder.