...
     
Mop Mop ft. Anthony Joseph
vrijdag 08.05.2015
Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 08.05.2015

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en De Werf

Mop Mop ft. Anthony Josephuk

Mop Mop is de groep rond de Italiaanse producer en componist Andrea Benini. Zijn mix van voodoojazz, afrobeat, exotische ritmes en soul is een grensoverschrijdende aanval op het world- en jazzsegment.

 

Mop Mop haalt ook het beste in dub poëet Anthony Joseph naar boven. Joseph, die als jonge twintiger zijn geboorteland Trinidad inruilde voor London, laat in zijn slams de vlotte stem van een nieuwe Brits-Afrikaanse generatie horen. Hij werkte eerder al samen met BRZZVLL, The Spasm Band en Meshell Ndegeocello, nu laat hij zijn vloeibare rijmelarij los op de verdomd funky afrojazz die MOP MOP voor de gelegenheid voor hem uitrolt.

 

Op het album 'Isle Of Magic' roepen Mop Mop en Anthony Joseph met spooky grooves de geest van Gil Scott-Heron, Fela Kuti, Funkadelic, Mulatu Astatke en zijn Heliocentrics op. Lefto is alvast fan en u gaat ongetwijfeld ook snel overstag!

<Close Encounters>

Close Encounters tussen Cactus Muziekcentrum en KAAP! Samen gaan we op zoek naar interessante kruisbestuivingen tussen onze vertrouwde muzikale werelden.

REEKSEN ->