J Fernandez
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
einde
J Fernandez 

Vanuit zijn slaapkamer in Chicago maakt Justin (J) Fernandez kleine lo-fi poppareltjes met een sterke 60's psychedelica feel. Veel meer dan een debuutplaat en een single ('Read my Mind') had hij niet nodig om de Angelsaksische muziekpers vol op de loftrompet te doen blazen.

 

Ondertussen ligt opvolger 'Many Levels of Laughter' in de rekken en ook deze keer mocht het vat met superlatieven open. Een bondig plaatje dat het experiment niet schuwt maar toch vol voor het hart gaat, het maakt van J Fernandez volgens Consequence Of Sound 'another intriguing, clever songwriter on the rise' en wat NME betreft 'a warm presence, murmuring his stream-of-consciousness lyrics on mini-masterpieces that promise a sunny future.'

'Justin (J) Fernandez might just be the real sound of America right now. With not an ounce of icey NYC ‘cool’ or hipster LA wankery about him, the Little Rock-born, Chicago-based songwriter’s music taps into that same sense of prevailing sincerity as Elliott Smith and Evan Dando'. - NME

Radial Sequence 

Hoewel het heel verleidelijk is om Radial Sequence te vergelijken met acid-freak Syd Barret, kleuren de songs van het Belgische viertal minder buiten de lijntjes en vinden ze ongetwijfeld makkelijker de weg naar uw oor. Wij hoorden verder invloeden van 90's Britpop songwriting, de gitaren van Tame Impala en de vocals van Thom Yorke. De sound van Radial Sequence bulkt van de hypnotiserende texturen en outer space melodieën die hun songs kilometers diepgang geven. Jaag Radial Sequence door je autoboxen tijdens middellange ritten en ontdek de andere wetten van de zwaartekracht! EP op komst!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!