Oy
Loading Ticket Info
Oy 

Het Berlijnse Oy is het resultaat van de euforische samenwerking tussen de Zwitsers-Ghanese vocaliste / muzikante Joy Frempong en drummer / producer Lleluja-Ha. Oy klinkt als het muzikale equivalent van een buitenlandse markt: kleurrijk, fascinerend, druk en opwindend! Op het nieuwe album 'No Problem Saloon' strijden elektronica en drums om een hoofdrol in bij tijden hilarische songs, drijvend op Joy's soulvolle en schandelijk veelzijdige stem.

 

Inspiratie voor het nieuwe album sprokkelde Joy op trips door Mali, Burkina Faso, Ghana en Zuid-Afrika. Terug in Berlijn gebruikte ze de field recordings als bouwstenen voor nieuwe songs: het dichtslaan van een taxiportier werd een drumbeat, uit een aftandse wasmachine werd een basgeluid gedistilleerd, conversaties en straatgeluiden lopen kriskras door de songs.


Warning: file_get_contents(http://vimeo.com/api/v2/video/85238086.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/deb75590n2/domains/cactusmusic.be/public_html/blicsm/core/aidclasses/Class.video.php on line 38
Leaf House 

Verbergen dat ze héél graag en héél veel naar Animal Collective luisteren doet dit combo uit Luik niet. Op hun tweede worp 'LLEEAAFFHHOOUUSSEE' experimenteren de heren lustig met tropical ritmes, psychedelica en weirdness. Gesmaakt op Dour en Les Ardentes, en nu ook aan deze kant van de taalgrens te ontdekken!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!