The Holydrug Couple
Loading Ticket Info
The Holydrug Couple 

Het geluid van The Holydrug Couple is een dromerige ode aan de natuurlijke rijkdommen van thuisland Chili. De groepsnaam die Ives Sepúlveda en Manuel Parra voor hun psychedelische exploten kozen, doet vermoeden dat ze het begrip 'natuurlijke rijkdommen' nogal breed opvatten. Laag per laag bouwen ze hun nummers op een bluesy fundament. Hun nieuwste album 'Noctuary' drijft op zachte, repetitieve harmonieën van gitaar, drums en vocals en nestelt zich comfortabel in uw oor.

Condor Gruppe 

Dit groovy Antwerpse collectief telt leden van Creature With The Atom Brain, Flying Horseman, White Circle Crime Club en Meuris in zijn rangen. Hun muziek is een psychedelische ode aan obscure en instrumentale muziek uit de jaren '60 en '70, spaghetti western, world grooves en krautrock.

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!