No Joy
Loading Ticket Info
No Joy 

Deze Canadese shoegaze band is gegroeid uit een LAT-relatie tussen Jasamine White-Glutz en Laura Lloyd. De afstand tussen LA en Montreal overbrugden de meiden met het doorsturen van noisy popsongs, tot White-Glutz terugkeerde naar Montreal en No Joy eindelijk live kon spelen. Hun eerste concert (met de Amerikaanse surfband Best Coast) was meteen een voltreffer. Bethany Cosentino van Best Coast achteraf: "No Joy is the best band ever". De quote deed zijn werk en voor hun eerste langspeler 'Ghost Blonde' wisten de meisjes (ondertussen aangedikt met drummer Garland Hastings) Sune Rose Wagner van The Raveonettes te strikken als producer.

 

De sombere gitaren en etherische vocale harmonieën van No Joy doen vergelijkingen met Lush, Hüsker Dü en My Bloody Valentine alle eer aan!

Movoco 

Deze winnaars van Verse Vis 2012 én finalisten van Westtalent 2011, laten hun eigentijdse wall of sound drijven op wilde noise en shoegaze. Hun recentste geluid klinkt een stuk ingetogener, maar live blijven ze onversneden en instant overtuigend uit de hoek komen. Voer voor fans van The Cure, The Jesus And Mary Chain, Joy Division en My Bloody Valentine!

<Breaking Waves>

Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!