Eastern Roots + Upfront Family + Forward Fever

vr 26.04.2013
16+

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum en Forward Fever.

Loading Ticket Info
Eastern Roots + Upfront Family + Forward Fever 

Eastern Roots dropt vanuit West London heavyweight dub plates op Roots Revelation Records. Inna roots and steppa style!

 

It’s all about Jah, when Upfront is playing! Dub Soljah richtte dit netwerk van zangers en muzikanten in 2007 op om een nieuw soort roots, dub en reggae te laten klinken. In 2012 kwamen de spirituele RastafarI vibrations van Sista Sherin erbij. 'Guiding Star' is hun eerste album samen. MC voor deze sessie wordt Ras Seven, de eerste stap in een ongetwijfeld vruchtbare samenwerking.

 

Ook Forward Fever ontbreekt uiteraard niet op deze editie van Dub Revolution! Deze Brugs/Gentse crew voorziet u van conscious roots reggae en dub, Jamaican and UK style. Wekelijkse leveranciers van oude rootskrakers én de nieuwste dubtunes in hun programma I&I Time op Villa Bota.

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub. Even graag rijdt Dub Revolution achteruit naar de oorsprong, evoluties en invloeden van de dub scene. Party’s die niet alleen op uw heupen, maar ook op uw conscious mind mikken! Het succes van Dub Revolution gaf ons inspiratie voor de nieuwe reeks Roots Revolution daarin brengen we voortaan alle live geluiden uit het brede spectrum van roots, reggae en dub onder.