Toegankelijkheid


Met Cactus Muziekcentrum werken we op verschillende locaties. Indien je specifieke noden hebt, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen, zodat we op de betreffende locatie voor de nodige voorzieningen kunnen zorgen.


Rolstoelgebruikers

Onze locaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve voor het concert contact op te nemen zodat wij het nodige kunnen voorzien om jouw concertbeleving optimaal te laten verlopen.


Blinden en slechtzienden

Jouw assistentiehond is even welkom als jijzelf, laat ons gewoon even op voorhand weten dat jouw trouwe viervoeter je zal vergezellen.

 

Zitplaatsen bij staand concert

Bij staande (uitverkochte) concerten, worden er geen stoelen voorzien en is het voor ieders veiligheid niet toegestaan om een stoel of barkruk mee te nemen naar de zaal. Heb je om aantoonbare medische redenen moeite met (lang) rechtstaan bij een staand concert? We hebben een beperkt aantal barkrukken die soelaas kunnen bieden. Reserveer op voorhand je zitplaats!

 

Voor alle vragen of opmerkingen rond toegankelijkheid bij de concerten van Cactus Muziekcentrum kan je terecht bij of telefonisch via +32 50 33 20 14.