Roosbeef © Felix Baumsteiger
Vincent Starwaver © Vincent Starwaver

Roosbeef nl

Vincent Starwaver b

vr 09.10.2020
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Vincent Starwaver
Roosbeef

In het licht van de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus, werd het concert van Roosbeef + Vincent Starwaver verplaatst naar 9 oktober 2020. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.


Vragen over uw tickets?

Mail naar tickets@cactusmusic.be.

Roosbeef 
21:30

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden.

 

Terug in Antwerpen. Haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en keys. Met deze solide motor ging ze aan de slag om met elf nummers op elf manieren haar verhaal te vertellen. Met het ongelofelijke vakmanschap van de band is het resultaat niet mals. ‘Lucky’ snijdt diagonaal door de ziel en heeft vele facetten. Met ‘Lucky’ heeft Roosbeef een complete plaat afgeleverd en bewijst de band zich als een hecht en compleet geheel. Roosbeef is terug.

Vincent Starwaver 
20:30

Bart Vincent kan je nog kennen van z'n vorige band Thou. De laatste jaren was hij vooral actief achter de schermen, als producer voor o.a. Kapitan Korsakov, Wardrobe en Kris Dane en geluidsman bij Melanie De Biasio. In april lanceert hij echter als Vincent Starwaver z’n solodebuut ‘Goodnight Honeybun’, opgenomen in het goede gezelschap van Steve Slingeneyer (WWWater, Soulwax, Onemanparty), Alan Gevaert (dEUS, Chris Whitley, Chantal Acda) en Serge Hertoge (Sundahl, Lize Accoe). Beklijvend, eerlijk, eclectisch en uitermate meezingbare dwarsliggers typeren dit debuut, die de man zelf omschrijft als croonerpunk. Begin april krijgen we een eerste sneakpeak als support voor Roosbeef.

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
24.04
vrijdag
vrij
24.04
vrij
Mooneye + And Then Came Fall
Indiepop/folk - De Nieuwe Lichting 2019.
Mooneye + And Then Came Fall
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info
23.05
zaterdag
zat
23.05
zat
Marble Sounds + Yùrt
Meesters van de melancholie, release 'Traces / Recast'.
Marble Sounds + Yùrt
Cactus Club
20:00
20:30
Loading Ticket Info