Ventilateur

Ventilateur b

Rosa Butsi b

<Buiten Spelen> <Sound Track>
zo 06.06.2021
openlucht - zittend (ongenummerd)

I.s.m. Het Entrepot & Sound Track.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Rosa Butsi
Ventilateur

'Buiten Spelen' gaat door in openlucht op de Entrepot site, volgens de coronaprotocollen die op dat moment gelden. Tickets zijn afzonderlijk te koop. Ter plaatse wordt aan de bezoekers een tafel toegewezen voor 1 tot max 4 personen per bubbel.

 

COVID-19 

Meer weten over de coronamaatregelen bij onze concerten?
Alle info vind je op deze pagina.

Ventilateur 
21:00

Sound Track-laureaat VENTILATEUR fusioneert jazz en rock alsof het twee boerengemeenten zijn. Gewapend met drums, bas en gitaar geeft deze groep stevig van jetje in het departement grooves en tegentrekkende ritmes, zonder nuances en melodie uit het oog te verliezen. Hun eerste, zelf getitelde EP liet zich smaken bij fans van Dans Dans en Nordmann, en follow-up single 'Djakarta' voegt scheutjes Tortoise en Do Make Say Think toe. Begin 2021 kwam er een eerste full album met ‘A Soundtrack For Happiness’, een debuut om u tegen te zeggen. Heel benieuwd wat dit trio nog allemaal in petto heeft.

Rosa Butsi 
19:45

Rosa Butsi (fka Roos Denayer) erfde haar muzikale genen van haar Hongaarse oma, wiens naam perfect fungeert als alter ego. Denayer laat zich beïnvloeden door songwriters met karakter zoals Joni Mitchell, Nick Drake, Sam Amidon en Suzanne Vega. Haar unieke klankenpallet haalt ze dan weer uit haar zangstudies aan de jazzafdeling van het Conservatorium van Gent. Om het met de woorden van Ayco Duyster te zeggen:


"Hele mooie meanderende jazzy gitaarcomposities, die op de juiste momenten verrassen en even tegen de stroom ingaan. De zachte stem van Roos maakt het helemaal af."


Op dit moment werkt Rosa Butsi aan haar tweede EP, gepland voor later dit jaar. Deze kreeg een voorsmaakje in de vorm van een concertfilm die ze begin mei lanceerde. Rosa Butsi is laureate van Sound Track 2019 en artist in residence bij concertzaal Het Depot.

<Buiten Spelen>

Het rijk van de vrijheid is in zicht! In juni zijn we terug en gaan we met Cactus 'Buiten Spelen'.

We geven een podium aan de talentvolle nieuwe generatie Belgische artiesten die alle extra aandacht verdienen en die staan te trappelen om hun muziek aan het Brugse publiek te laten horen. Want ook voor muzikanten, met name talent dat op doorbreken stond, was het afgelopen jaar een opeenvolging van gemiste kansen en tanden bijten. Hoe verzilver je een fantastische plaat, hoe ding je naar de hand van het publiek, hoe hou je jezelf relevant zonder die broodnodige liveshows?

Nu het eindelijk weer kan, presenteren we in samenwerking met Het Entrepot, dat z’n site ter beschikking stelt, zes openluchtconcerten voor een beperkt publiek. Een voorproefje op een mooie zomer die voor de deur staat!