Ratmosphere

Ratmosphere b

Aster b

<Buiten Spelen> <Sound Track>
zo 13.06.2021
openlucht - zittend (ongenummerd)

I.s.m. Het Entrepot & Sound Track.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Aster
Ratmosphere
einde

'Buiten Spelen' gaat door in openlucht op de Entrepot site, volgens de coronaprotocollen die op dat moment gelden. Tickets zijn afzonderlijk te koop. Ter plaatse wordt aan de bezoekers een tafel toegewezen voor 1 tot max 4 personen per bubbel.

 

COVID-19 

Meer weten over de coronamaatregelen bij onze concerten?
Alle info vind je op deze pagina.

Ratmosphere 
22:20

Met Ratmosphere maken de broers Serruys kitscherige en sleazy outsider pop die flirt met kapotte disco en fonkelende 80's gitaarsolo's. Oorwurm ‘Intrusion’ en ‘Nocturnal’ werden tijdens de Week van de Belgische muziek opgepikt door Studio Brussel en Radio Willy en ook het laatste wapenfeit ‘Long Time’, geco-producet door Jasper Maekelberg van Faces On TV, heeft het potentieel om potten te breken. Als graag geziene toursupport van o.a. Balthazar, Warhaus, Jaguar Jaguar en Black Box Revelation speelde de band vooral shows in het buitenland. Zie ze gerust als één van onze best bewaarde geheimen, die u nu ook in eigen land kan ontdekken.

Aster 
21:30

De Hasseltse singer-songwriter Aster schrijft eigen materiaal bij elkaar dat klinkt alsof het er altijd al was. Meestal 'soft-spoken' indiefolk, soms luid onder het middenrif. In mei 2019 bracht Aster zijn debuut EP uit, eind 2019 legde hij werkelijk iedereen het zwijgen op tijdens de finale van Sound Track in Hasselt. Die hij méér dan terecht won. Vorig jaar trok hij zich in Muziekodroom terug in volledige sereniteit om te werken aan nieuw materiaal. Voor fans van de klassiekers als Dylan en Young, met een stevige scheut americana.

<Buiten Spelen>

Het rijk van de vrijheid is in zicht! In juni zijn we terug en gaan we met Cactus 'Buiten Spelen'.

We geven een podium aan de talentvolle nieuwe generatie Belgische artiesten die alle extra aandacht verdienen en die staan te trappelen om hun muziek aan het Brugse publiek te laten horen. Want ook voor muzikanten, met name talent dat op doorbreken stond, was het afgelopen jaar een opeenvolging van gemiste kansen en tanden bijten. Hoe verzilver je een fantastische plaat, hoe ding je naar de hand van het publiek, hoe hou je jezelf relevant zonder die broodnodige liveshows?

Nu het eindelijk weer kan, presenteren we in samenwerking met Het Entrepot, dat z’n site ter beschikking stelt, zes openluchtconcerten voor een beperkt publiek. Een voorproefje op een mooie zomer die voor de deur staat!