Pauwel b

za 12.06.2021
openlucht - zittend (ongenummerd)

I.s.m. Het Entrepot.

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Pauwel
einde

'Buiten Spelen' gaat door in openlucht op de Entrepot site, volgens de coronaprotocollen die op dat moment gelden. Tickets zijn afzonderlijk te koop. Ter plaatse wordt aan de bezoekers een tafel toegewezen voor 1 tot max 4 personen per bubbel.

 

COVID-19 

Meer weten over de coronamaatregelen bij onze concerten?
Alle info vind je op deze pagina.

Pauwel 
21:30

Je zou de muziek van singer-songwriter Pauwel de soundtrack van het afgelopen anderhalf jaar kunnen noemen. Voor hem is muziek namelijk niet gratuit. Het is een pleister op de wonde in moeilijke tijden. Een reddingsboei wanneer het leven je enkel molenstenen lijkt toe te smijten. Pauwel bestrijdt de demonen in zijn hoofd en de wereld rondom in zijn persoonlijke liedjes. Snijden doet het keihard, maar toch is de verlossing aan de horizon. Zijn debuut EP verscheen eind 2020 op Unday en werd meteen een van de meest gedraaide schijven in het hernieuwde Duyster. Hoog tijd om de muziek van Pauwel ook live te ontdekken.

<Buiten Spelen>

Het rijk van de vrijheid is in zicht! In juni zijn we terug en gaan we met Cactus 'Buiten Spelen'.

We geven een podium aan de talentvolle nieuwe generatie Belgische artiesten die alle extra aandacht verdienen en die staan te trappelen om hun muziek aan het Brugse publiek te laten horen. Want ook voor muzikanten, met name talent dat op doorbreken stond, was het afgelopen jaar een opeenvolging van gemiste kansen en tanden bijten. Hoe verzilver je een fantastische plaat, hoe ding je naar de hand van het publiek, hoe hou je jezelf relevant zonder die broodnodige liveshows?

Nu het eindelijk weer kan, presenteren we in samenwerking met Het Entrepot, dat z’n site ter beschikking stelt, zes openluchtconcerten voor een beperkt publiek. Een voorproefje op een mooie zomer die voor de deur staat!