Millionaire

Millionaire b

BRNS b

za 03.04.2021
staand
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
BRNS
Millionaire

NIEUWE DATUM TBA.
Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen wordt dit concert verplaatst naar een latere, nog te bepalen datum. Vanaf deze bekend is, contacteren we alle ticketkopers. Tickets voor dit concert blijven geldig.

 

Vragen over je ticket? Neem contact op via tickets@cactusmusic.be.

 

COVID-19 

Meer weten over de coronamaatregelen bij onze concerten?
Alle info vind je op deze pagina.

Millionaire 
21:30

Misschien wel het meest geflipte CV van de belpop, dat van Tim Vanhamel. Lees even mee: Evil Superstars, dEUS, Eagles of Death Metal, Magnus, Broken Glass Heroes, Eat Lions, The Hickey Underworld én een goed onthaalde soloplaat. Maar dan vergeten we natuurlijk de belangrijkste, het moederschip Millionaire. Debuutalbum ‘Outside The Simian Flock’ katapulteerde met ‘Champagne’ één van de meest atypische radiosingles de hitlijsten in. De witheet freakende opvolger ‘Paradisiac’ klonk, met hulp van QOTSA’s Josh Homme, als ‘waanzins’ eigen balorkest’ (De Morgen, 2017). Daarna werd het stil rond Millionaire, tot Vanhamel in 2017 plotsklaps terug op het voorplan sprong met ‘I’m Not Who You Think You Are’ en het bijbehorende magnum opus ‘Sciencing’. Meer dan een return to form voor Millionaire.

 

Dit keer moeten we gelukkig niet zo lang wachten op vervolg. ‘Cornucopia’ is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in Maart 2020. Vanhamel zelf houdt het cryptisch:

Times’s up, time’s down, time’s right in time
#fillvoidshopeatworkconsumeplanet
Cornucopia=track1 Milionaire APPLZ ≠ APPLZ out March 2020

 

Aansluitend trekt hij, met de band die ook er ook tijdens de 'Sciencing'-tour bij was, terug de baan op. Wie hun passage op Cactusfestival 2017 zag weet dat het orkest er niet minder waanzinnig op geworden is.

BRNS 
20:30

Met hun meeslepende mix van indiepop en artrock, aangevuurd door zingende postrockgitaren, exotische ritmes en misleidende harmoniën is het Brusselse BRNS sinds 2010 het homegrown alternatief voor avontuurlijke indiebands als Animal Collective, Yeasayer, Alt-J en Django Django. Hun eerste single ‘Mexico’ is een indieclassic en stuurde de band langs quasi elk podium in België. Met debuutplaat 'Patine' (2014) tourde de band drie jaar intensief door Europa en veroverden ze een spot op het showcasefestival SXSW. Pop met brains, zoals De Standaard poneerde na hun concert op Pukkelpop. Met de B van Belgisch, Beloftevol en Beregoed volgens Humo. Knaller van een support!