Eefje de Visser

Eefje de Visser nl

Concert #2

za 06.02.2021
zittend (ongenummerd)

Logo Etep

Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Eefje de Visser

NIEUWE DATUM TBA.
Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen wordt dit concert verplaatst naar een latere, nog te bepalen datum. Vanaf deze bekend is, contacteren we alle ticketkopers. Tickets voor dit concert blijven geldig.

 

Vragen over je ticket? Neem contact op via tickets@cactusmusic.be.

 

COVID-19 

Meer weten over de coronamaatregelen bij onze concerten?
Alle info vind je op deze pagina.

Eefje de Visser 
21:45

Eefje de Visser is terug. Melodieuzer dan ooit. Filmischer ook. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats. De voorbije tijd experimenteerde de songschrijfster en zangeres in haar thuisstudio in Gent met computergestuurde klanken, zonder haar roots te verloochenen: de geesten van haar drie albums 'De Koek', 'Het Is' en 'Nachtlicht' spoken nog steeds rond.

 

Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. En nu is er het vierde hoofdstuk als apotheose: de plaat 'Bitterzoet', iets dat nog het dichtst in de buurt komt van een driehoeksverhouding tussen Cat Power, Air en Solange. Een gouden combinatie, zo blijkt, want 'Bitterzoet' wordt in de gespecialiseerde pers met sterren en superlatieven overladen. Sommigen durven zelfs te beweren dat dit album haar beste is tot nu toe. Wie zijn wij om dat tegen te spreken?