Pauwel

Pauwel b

Sam De Nef b

<Unday Label Night>
zo 15.11.2020
zittend (ongenummerd)
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

Cactus gaat tot het einde van het jaar op slot
Wij sluiten onze deuren tot het einde van het jaar en zoeken een oplossing voor dit concert. In afwachting vragen we even geduld en begrip. Zodra we meer info kunnen geven, worden ticketkopers gecontacteerd per mail.

Pauwel 

Belgische kwaliteitsbaken Unday is de thuishaven van o.a. Millionaire, Trixie Whitley, Flying Horseman en Faces On TV. We presenteren twee kraakverse signings in één programma.


Voor singer-songwriter Pauwel is muziek niet gratuit. Het is een pleister op de wonde in moeilijke tijden. Een reddingsboei wanneer het leven je enkel molenstenen lijkt toe te smijten. Pauwel bestrijdt de demonen in zijn hoofd en de wereld rondom in zijn persoonlijke liedjes. Snijden doet het keihard, maar toch is de verlossing aan de horizon. Zijn herfstige debuut EP voor Unday is net uit en Pauwel is één van de meest gedraaide artiesten in de nieuwe Duyster.

Sam De Nef 

De nieuwste telg van de Unday familie. Sam de Nef verdiende zijn sporen bij indieband Danny Blue & The Old Socks maar gaat solo onder eigen naam voor intimistische folk, geïnspireerd door Dylan, Cohen, Jack Kerouac en Karen Dalton. Klinkt als Nick Drake die aanschurkt tegen songwriters als King Krule, Rex Orange County en Mac Demarco. Beloftevol!