© Alex Schuurbiers

Flying Horseman b

za 05.12.2020
zittend (ongenummerd)
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

Cactus gaat tot het einde van het jaar op slot!

Wij sluiten onze deuren tot het einde van het jaar en zoeken een oplossing voor dit concert. In afwachting vragen we even geduld en begrip. Zodra we meer info kunnen geven, worden ticketkopers gecontacteerd per mail.

Flying Horseman 

Exact tien jaar na de release van hun debuut ‘Wild Eyes’, presenteerde Flying Horseman in het voorjaar hun zesde langspeler. Het is bijna onmogelijk, maar we durven toch te zeggen dat ‘Mothership’ nóg beter klinkt dan vorig werk. Getuige zijn vooruitgeschoven singles 'Set Reset' en 'Where Do You Live'. De Antwerpse band rond Bert Dockx klinkt weer even verschroeiend als meeslepend, en vooral urgenter dan ooit. Met boy wonder Jasper Maekelberg (Faces On TV, Warhaus, Balthazar) aan de knoppen verkent Flying Horseman bovendien nieuwe sonische horizonten zonder afbreuk te doen aan hun niet te imiteren mix van post-folk en dark blues.


Een liveshow van Flying Horseman is elke keer een adembenemende luisterervaring. Met de toevoeging van nummers uit deze steengoede nieuwe plaat, wordt het meer dan ooit uitkijken naar hun passage in Cactus Club op zaterdag 5 december 2020.