Faces On Tv b

vr 06.11.2020
zittend (ongenummerd)
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren

Cactus gaat (voor onbepaalde tijd) op slot.
Wij sluiten onze deuren voor onbepaalde tijd en zoeken een oplossing voor dit concert. In afwachting vragen we even geduld en begrip. Zodra we meer info kunnen geven, worden ticketkopers gecontacteerd per mail.

Faces On Tv 

Het debuutalbum van Faces On TV, ‘Night Funeral’ uit 2018, werd lovend ontvangen door pers en publiek. Het leverde de band onder meer een MIA-nominatie, spots op grote festivals en veel airplay op. Er volgde ook snel erkenning in het buitenland met de Anchor Award voor ‘most promising act’ op het gerenommeerde showcasefestival Reeperbahn, een indrukwekkende support tour met Balthazar door heel Europa en een eigen headline tour in de buurlanden.

 

Ook als producer blijft Jasper Maekelberg Belpop-geschiedenis schrijven. In de afgelopen maanden alleen werkte hij de laatste plaat van Flying Horseman, Nordmann en Balthazar af. In 2020 staat Faces On TV er opnieuw met verrassende singles ‘Womba’ en ‘Time After Time’. De nieuwe Faces is losbandig en zwoel, een ode aan drumcomputers en aan Prince. Jasper legde de basis voor de nieuwe muziek achterin de tourbus, en meer dan ooit hoor je het geknetter van een muzikale alleskunner die barst van de creativiteit.

 

Jasper neemt zijn ongelofelijke full band, met Dienne Bogaerts (Lili Grace, Sylvie Kreusch), Klaas De Somer (Eefje De Visser, Tourist LeMC, J.Bernardt) en Sander Verstraeten (Sophia, Hypochristmutreefuzz) mee naar Cactus Club.

Wij bevelen u ook graag dit concert aan:
23.10
2021
zaterdag
zat
23.10
2021
zat
DIRK. + Lip Service
De rockende heersers van de Afrekening
DIRK. + Lip Service
Cactus Club
20:00
20:45
Loading Ticket Info