...
     
Macka B & The Roots Ragga Band + Dj Saimn-I meets Forward Fever playing The Unification Sound System
zaterdag 23.04.2016

We benadrukken dat personen onder de 16 jaar geen toegang krijgen tot Roots Revolution. Er is controle aan de ingang. Bij twijfel en ontbreken van een geldig paspoort zal de toegang geweigerd worden! Hou hier rekening mee!

Koop uw ticket in voorverkoop, zo verzeker je uw toegang de avond zelf. Vol = vol!
Het aantal Student Redux tickets is beperkt. Kom vroeg om van deze korting te genieten.

Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 23.04.2016

20:00 deuren

20:00, 22:30 Dj Saimn-I meets Forward Fever playing The Unification Soundsystem

21:00 Macka B & The Roots Ragga Band

23:30

einde

leeftijd 16+

Macka B & The Roots Ragga Banduk21:00

Achter Macka B schuilt Christopher McFarlane, Brits reggae artiest én activist met een carrière die ondertussen meer dan 30 jaar omspant. De Britse Jamaicaan wordt beschouwd als één van de beste reggae artiesten uit de UK. Zijn ruwe, korrelige vocals en productie (door Mad Professor) maken zijn sound instant herkenbaar. Samen met Mad Professor manoeuvreerde hij dub in de richting van dancehall en maakte hij naam als invloedrijk dancehall toaster. Zijn sociaal- en politiek geëngageerde boodschappen brengt hij met een immens positivisme en een ultrafijn gevoel voor humor. Positive vibes alom!

Dj Saimn-I meets Forward Fever playing The Unification Soundsystemb20:00, 22:30

Saimn-I is als dj, mc, muzikant en producer ook bekend van Belgische acts als Jamaican Jazz Orchestra, Unlisted Fanatic en Tribes United. Hij stond ook op verschillende podia met Wrong ‘em Boyo en Pura Vida. Als dj draait hij reggae, funk, hiphop en jungle dooreen. Trots om zijn titel van 'Rub-a-dub-King' te verdedigen op Roots Revolution!

 

Ook Forward Fever ontbreekt uiteraard niet op deze editie van Roots Revolution. Deze Brugs/Gentse crew voorziet u van conscious roots reggae en dub, Jamaican and UK style. Wekelijkse leveranciers van oude rootskrakers én de nieuwste dubtunes in hun programma I&I Time.

<Roots Revolution>