Macka B & The Roots Ragga Band
Loading Ticket Info
Tijdschema
deuren
Dj Saimn-I meets Forward Fever playing The Unification Soundsystem
Macka B & The Roots Ragga Band
einde

We benadrukken dat personen onder de 16 jaar geen toegang krijgen tot Roots Revolution. Er is controle aan de ingang. Bij twijfel en ontbreken van een geldig paspoort zal de toegang geweigerd worden! Hou hier rekening mee!

Koop uw ticket in voorverkoop, zo verzeker je uw toegang de avond zelf. Vol = vol!
Het aantal Student Redux tickets is beperkt. Kom vroeg om van deze korting te genieten.

Macka B & The Roots Ragga Band 
21:00

Achter Macka B schuilt Christopher McFarlane, Brits reggae artiest én activist met een carrière die ondertussen meer dan 30 jaar omspant. De Britse Jamaicaan wordt beschouwd als één van de beste reggae artiesten uit de UK. Zijn ruwe, korrelige vocals en productie (door Mad Professor) maken zijn sound instant herkenbaar. Samen met Mad Professor manoeuvreerde hij dub in de richting van dancehall en maakte hij naam als invloedrijk dancehall toaster. Zijn sociaal- en politiek geëngageerde boodschappen brengt hij met een immens positivisme en een ultrafijn gevoel voor humor. Positive vibes alom!

Dj Saimn-I meets Forward Fever playing The Unification Soundsystem 
20:00, 22:30

Saimn-I is als dj, mc, muzikant en producer ook bekend van Belgische acts als Jamaican Jazz Orchestra, Unlisted Fanatic en Tribes United. Hij stond ook op verschillende podia met Wrong ‘em Boyo en Pura Vida. Als dj draait hij reggae, funk, hiphop en jungle dooreen. Trots om zijn titel van 'Rub-a-dub-King' te verdedigen op Roots Revolution!

 

Ook Forward Fever ontbreekt uiteraard niet op deze editie van Roots Revolution. Deze Brugs/Gentse crew voorziet u van conscious roots reggae en dub, Jamaican and UK style. Wekelijkse leveranciers van oude rootskrakers én de nieuwste dubtunes in hun programma I&I Time.

<Roots Revolution>

Rastafari! Het succes van onze Dub Revolution parties wakkerde het heilige reggaevuur van Cactus verder aan. De nieuwe reeks Roots Revolution wordt een shelter voor alle conscious sounds die live gebracht worden in het brede spectrum van roots, reggae en dub. Het worden brede concertavonden met telkens een soundsystem voor en na!