Future Old People Are Wizards © Piet Dierickx

Future Old People Are Wizards b

30.000 Monkies b

vr 19.12.2014

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum, Villa Bota & Obey The Riff.

Loading Ticket Info
Future Old People Are Wizards 

Vers uit het kraambed en klaar om in de rapen te schoppen: Future Old People Are Wizards! Piet Dierickx en Stijn Vanmarsenille bundelen nu ook na hun kantooruren bij Drums Are For Parades de krachten, Nele De Gussem (Maya's Moving Castle) vervolledigt de driehoek. Debuut 'Faux Paw' (uit bij Zeal Records op 13 oktober) is een brok intensiteit die evangelische synthpartijen afwisselt met beenharde riffs en het spanningsveld tussen Black Sabbath, Tangerine Dream en Goat met graagte bewoont. Nieuw. Luid. Belgisch. Goed.

30.000 Monkies 

'Het grootste vuil uit de Beringse steenkoolmijnen'. Met twee compleet geschifte kopstoten van albums (smullen van titels als 'Somewhere Over The Painbow' en 'Womb Eater Wife Beater') zoeken deze lawaaimakers een onverwachtse combinatie tussen noise, riffs en absurdisme. Recensenten en publiek op Incubate bleven verdwaasd (en met een kilo confetti in het haar) achter.

<Air Play>

De nieuwe lichting aan zet! Cactus Muziekcentrum en Villa Bota (Brugs medialab voor en door jongeren) gaan voor Air Play op zoek naar de vaderlandse helden van morgen. Voor, tussen en na de optredens voorzien Villa Bota dj’s een fijne selectie aangepaste platen voor! Van Obey The Riff over Zuur en Damp Oord tot Insein Radio!

 

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!